Advokatas neatsakė į klausimą, ar jo klientė pripažino savo kaltę. V. Sirvydis pabrėžė, kad tokių bylų (nedidelių vagysčių) Lietuvos kriminalinės policijos biuras netiria, tai daro teritoriniai komisariatai. „Tai viešųjų ryšių akcija. Stebėkite, kaip kis laidos reitingai“, – DELFI sakė advokatas, paklaustas, ar I.Jurgelevičiūtė prisipažįsta esanti kalta.

„Tokios tyrimo atomazgos nesitikėjome nei mes, laidos kūrėjai, nei projekto dalyviai.“ – situaciją apibūdino projekto „Šok su manimi“ prodiuseris J. Milušauskas. – Noriu pabrėžti, kad šis tyrimas neturi nieko bendro su viešųjų ryšių akcijomis.“

Pirmadienį vakare baigiasi I. Jurgelevičiūtės 48 valandų sulaikymo terminas. Iki 20.30 val. ji turėtų būti paleista, jei prokuratūra nesikreips į teismą dėl jos suėmimo.

Paklaustas, ar sulaikytoji prisipažino, Vilniaus miesto apylinkės prokuratūros prokuroras Gedvydas Vaivada DELFI pasakė: „Kol kas nenorėčiau atsakyti į šį klausimą“.

Kreipsis į teismą dėl suėmimo

Apie 12 val. paaiškėjo, kad prokuratūra nusprendė kreiptis į Vilniaus miesto 1 apylinkės teismą dėl I. Jurgelevičiūtės suėmimo. Iki darbo dienos pabaigos turėtų paaiškėti, ar dainininkė bus paleista dar pirmadienį, ar bus perkelta į Lukiškių tardymo izoliatorių.

Irma Jurgelevičiūtė
Policijos pareigūnai teigia, jog I. Jurgelevičiūtės kaltės įrodymai – nenuginčijami.

Dainininkė buvo sulaikyta šeštadienio vakarą tiesioginės TV3 laidos „Šok su manimi“ metu. Sulaikymo operacija vyko laidos užkulisiuose.

I.Jurgelevičiūtė įtariama ne kartą iš laidos dalyvių vogusi pinigus, kvepalus ir kosmetikos priemones. Tris savaites užkulisius filmavę pareigūnai disponuoja įrašu, kuriame matoma, kaip I.Jurgelevičiūtė ima pažymėtus pinigus, kuriuos policija paliko kaip jauką.

Sulaikyta dainininkė nesipriešino ir buvo nuvežta į Policijos departamentą prie Vidaus reikalų ministerijos. Ten iki paryčių vyko jos ir projekto dalyvių apklausos. Vėliau moteris buvo pergabenta į areštinę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją