Pareigūnai netrukus išaiškino galimą vagilę. Dar praeitą šeštadienį ji jau buvo užfiksuota besisavinti kitų asmenų daiktus, tačiau policininkų padarytas vaizdo įrašas nebuvo kokybiškas. Buvo nuspręsta palaukti dar vieną savaitę.

Šį šeštadienį pareigūnai užkulisiuose paliko masalą – rankinę su pinigais. „Šok su manimi“ transliacijos metu jie nufilmavo, kaip I. Jurgelevičiūtė iš minėtos rankinės pasiima pinigus ir esą tokius įrodymus laiko neginčijamais.

Sutapimas, tačiau galimai nuo I. Jurgelevičiūtės nukentėjo beveik visi „Šok su manimi“ dalyviai, išskyrus policijos komisarą R. Matonį.

Atlikėja sulaikyta dviems paroms. Ji neprisipažįsta esanti kalta. Jeigu I. Jurgelevičiūtė būtų pripažinusi kaltę, pareigūnai iškart po apklausos ją būtų paleidę namo.

Kadangi galimai padaryti nusikaltimai nėra sunkūs, I. Jurgelevičiūtė nebus sulaikyta ilgesniam laikui.

„Šok su manimi“ dalyviai į savo kolegą policijos komisarą kreipėsi maždaug prieš mėnesį ir paprašė pagalbos. Mat nuolat dingdavo jų asmeniniai daiktai, kosmetikos priemonės, kvepalai, pinigai.

Kai kurie "Šok su manimi" dalyviai po laidos transliacijos vyko į apklausą Policijos departamente prie Vidaus reikalų ministerijos. Į apklausą atvyko Katerina Voropaj su vaikinu, Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė, Tomas Slausgalvis su I. Jurgelevičiūtės drauge, Karina Jeremian, Viktorija Kunauskaitė, projekto administratorė Evelina Vainorytė.

Pirmieji po apklausos iš Policijos departamento išėjo K. Voropaj su draugu. Šaltinių žiniomis, iš šokėjos pavogta nemaža pinigų suma, tačiau DELFI klausiama, kokia pinigų suma dingo, mergina atsisakė bet ką komentuoti dėl vykstančio ikiteisminio tyrimo.

Kalbesnis buvo I. Jurgelevičiūtės partneris Tomas Slausgalvis. Jis tikino departamente užtrukęs pusantros valandos dėl to, kad susidarė šokėjų, kuriuos pareigūnai turėjo apklausti, eilė. Pats T. Slausgalvis sakė apklausoje pareiškęs, jog projekto metu nenukentėjo.

„Jokio pareiškimo nerašiau“, - pareiškė T. Slausgalvis, vos išėjęs iš departamento.

Paklaustas, ką veikė daugiau nei valandą pareigūnų kabinete, šokėjas tikino bendravęs su draugais, gėręs arbatą.

„Ačiū Dievui, aš esu laimingas žmogus ir iš manęs niekas nieko nepavogė. Aš nenukentėjau nuo jos (I. Jurgelevičiūtės - aut. past.)“, - kalbėjo jis.

Pasiteiravus, kada ketina vėl susitikti su Irma, šokėjas sakė nežinąs. Esą repetuoti drauge nebereikia, todėl kito susitikimo su I. Jurgelevičiūte datos T. Slausgalvis įvardinti nesiryžo.

„Manau, kad bendrausime ateityje. Ji kaip Karlsonas išskrido. O kas žino, kada Karlsonas sugrįš... Nepykstu ant jos. Man tik labai gaila, kad šiandien nepavyko baigti projekto gražiai", - kalbėjo jis.

Galiausiai T. Slausgalvis patvirtino, kad pareigūnai klausinėjo, ar jis projekto metu nukentėjo, tačiau esą teiginių apie galimas I. Jurgelevičiūtės vagystes iš tyrėjų sakė negirdėjęs.

„Tiek iš manęs ir tesužinojo tie žmonės, kurie apklausė“, - tikino šokėjas.

Nekalbūs buvo ir A. Butkus bei O. Kolobovaitė. Klausiami, kokios procedūros buvo atliekamos departamente, Andrius ir Ona apsiribojo „jokių komentarų, mums uždraudė kalbėti“.

Nei K. Jeremian, nei V. Kunauskaitė taip pat nesiryžo atskleisti detalių.

Visiems šokėjams išėjus iš Policijos departamento pastato, jo kieme buvo paruoštas automobilis, kuriuo, kaip spėjama, I. Jurgelevičiūtė buvo išvežta į areštinę.

DELFI šaltinių teigimu, pati I. Jurgelevičiūtė ne tik neprisipažįsta padariusi nusikaltimų, bet esą ir visiškai nesikremtanti dėl įvykusio incidento.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją