Tuo metu atlikėjos šokių partneris Tomas Slausgalvis negalėjo pasakyti, kur dingo jo partnerė.

Apie I. Jurgelevuičiūtės „nuotykius“ DELFI sakė žinanti ir projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė. Moteris patikino žinanti ir vietą, kur šiuo metu yra Irma, tačiau komentuoti susiklosčiusią situaciją atsisakė: „Mes išplatinsime oficialų pranešimą“.

Apie incidentą DELFI patvirtino TV3 televizijos atstovė Rima Olberkytė-Stankus, tačiau patikslinti detalių sakė negalinti dėl šiuo metu vykstančio ikiteisminio tyrimo.

Pasak R. Olberkytės-Stankaus, šou dėl minėto incidento tikrai nenukentės.

„Žiūrovai ir komisija balsavo, o balsai niekur nepradingo. Bendru žiūrovų ir vertinančiųjų sprendimu Irma su Tomu paliko šou. Visos kitos poros dalyvauja projekte ir toliau sėkmingai dalyvaus“, – patikslino ji.

Pati I. Jurgelevičiūtė telefonu neatsiliepia.

DELFI žiniomis, netrukus I. Jurgelevičiūtės tėvų namuose Kaune, kur šiuo metu gyvena ir pati dainininkė, bus daroma krata.

Paaiškėjo, jog kai kurie "Šok su manimi" dalyviai po laidos transliacijos vyko į apklausą Policijos departamente prie Vidaus reikalų ministerijos. Į apklausą atvyko Katerina Voropaj su vaikinu, Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė, Tomas Slausgalvis su I. Jurgelevičiūtės drauge, Karina Jeremian, Viktorija Kunauskaitė, projekto administratorė Evelina Vainorytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)