Vilniaus miesto 3 apylinkės teismas priėmė įsakymą, kuriuo 31 metų A. Grigorian nurodė sumokėti ne tik už jai priklausančio gyvenamojo buto sostinės K. Kalinausko g. savininkų bendrosios dalinės nuosavybės administravimo, eksploatavimo ir komunalines paslaugas, bet ir su teisme iškelta byla susijusias išlaidas.

Bendrovė „Naujamiesčio būstas“ teismui nurodė, kad operos solistė nesumokėjo 542,90 Lt komunalinių paslaugų mokesčio nuo 2011-ųjų gegužės 1-osios iki šių metų balandžio 30-osios.

„Žinokite, nieko apie tai nežinau, todėl apie tai pakalbėti negaliu – šiuo metu esu ne Lietuvoje“, – A. Grigorian teigė tik iš DELFI sužinojusi apie jos skolas.

„Tam bute nėra gyvenama“, – sakė Pylimo g. gyvenanti operos solistė.

A. Grigorian patikino, kad neturi finansinių problemų ir skolas padengs. „540 Lt tikrai nėra ta suma, kurios nemokama už komunalines paslaugas, išsiaiškinsime ir sumokėsime“, – sakė ji.

DELFI primena, kad dėl nesumokėtų mokesčių anksčiau problemų yra turėjęs ir Lietuvos mados lyderiu laikomas dizaineris Juozas Statkevičius. Teismas nustatė, kad jis daugiau kaip 8 metus vengė bendrovei „Senamiesčio ūkis“ susimokėti už komunalines paslaugas – praradę viltį iš dizainerio atgauti pinigus už suteiktas paslaugas, bendrovės teisininkai buvo priversti kreiptis į teismą dėl daugiau kaip 652 Lt skolos išieškojimo.

Dėl nesumokėtų mokesčių teisme buvo atsidūrusi ir dainininkė Aistė Pilvelytė - iš jos buvo prašoma priteisti daugiau kaip tūkstantį litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)