Ketvirtadienio rytą Raseinių policijos komisariate turėjo būti apklaustos grupės „Kitokios“ narės, tačiau dėl vienos iš atlikėjų ligos merginos į Raseinius neatvyko. Į kiek vėliau turėjusią vyksti apklausą neatvyko ir užpuolikėmis pavadintos merginos.

DELFI primena, kad į konfliktinę situaciją „Kitokios“ pateko Kūčių vakarą, o incidentą užfiksavo degalinės vaizdo kameros.

Važiuodamas iš koncerto merginos sustojo degalinėje kuro. Sustojus automobiliui viena iš merginų norėjo užpilti kurą, kita nuėjo į degalinės parduotuvę.

Netrukus degalinėje sustojo taksi automobilis, iš kurio išlipę du vaikinai pasisiūlė padėti atlikėjoms.

Tai aiškiai nepatiko taksi automobilyje likusioms dviems vaikinų merginoms, kurios išlipusios iš mašinos puolė kumščiais aiškintis santykius. Vaikinai bandė skirti merginas, tačiau nesėkmingai.

Atlikėjoms buvo sužaloti veidai, išrauti kuokštai plaukų. Tą patį vakarą merginos kreipėsi į policiją.

DELFI žiniomis, sužalojimų patyrė ir šiuo metu incidento kaltininkėmis laikomos merginos. Viena iš merginų taip pat kreipėsi į policiją bei pristatė ekspertų išvadą apie patirtus sužalojimus.

Tiesa, mažai tikėtina, kad įtariamosioms pavyktų pakeisti bylos eigą ir tapti nukentėjusiomis.

"Kitokios" dėl joms mestų kaltinimų nustebo

Apie grupės "Kitokios" merginoms pateiktus kaltinimus atlikėjos sužinojo iš DELFI ir buvo labai nustebusios.

"Tikrai apie tai nežinojome, - prisipažino dėl ligos į Raseinius atvykti negalėjusi grupės narė Renata Klimaitytė. - Manau, kad jos iš įtariamųjų bando tapti nukentėjusiomis tik naudojantis susidariusia situacija. Juk yra vaizdinė medžiaga, liudininkai. Tai - visiškas absurdas. Net pasimečiau, nežinau, kaip taip įmanoma."

R. Klimaitytė labai nustebo išgirdusi, kad jas užpuolusios merginos galėjo nukentėti nuo pačių dainininkių. "Įdomu, kuri iš jų galėjo nukentėti? Manau, kad jos jokio smurto iš mūsų negalėjo patirti. Indrė tikrai nieko nepadarė, aš net nespėjau pasipriešinti, Greta - juo labiau", - prisipažino "Kitokios" narė.

Kol kas neatskleidžiamos įtariamųjų pavardės. Aišku tik tiek, kad viena iš jų yra studentė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (308)