Sudraskyti ir randais nusėti veidai, kuokštais išrauti plaukai, galvos sutrenkimas, - visa tai grupės „Kitokios“ merginoms dar primena tą kraupų įvykį Kalėdų išvakarėse.

Prieš kelias dienas atlikėjas užpuolusios ir sumušusios dvi merginos. Tačiau kol kas užpuolikės savo aukų neatsiprašė. Negana to, netgi bandė visą kaltę suversti atlikėjoms. Esą jos pirmosios pradėjo smurtauti.

"Mus užpuolusios dvi merginos jau surastos. Man atrodo, jos yra Ariogalos kaimo gyventojos. Kol kas jų nei vardų nei pavardžių nežinome. Tyrėjas pasakojo, kad pradžioje jos dar bandė gintis ir teisintis, kad mes pirmosios jas užpuolėme, tačiau pateikus vaizdinę medžiagą, kurią užfiksavo degalinės vaizdo kameros, joms nebebuvo kur trauktis, - DELFI pasakojo nuo užpuolikių nukentėjusi grupės narė Renata Klimaitytė. - Mes vienareikšmiškai esame nukentėjusi šalis. Tereikia nuspręsti, kokios finansinės ir moralinės žalos atlyginimo iš jų norime išsireikalauti. Kol kas dar neaptarėme tikslios sumos, bet už padarinius jos turės susimokėti, taip negalima."

Fizinį smurtą patyrusios atlikėjos kol kas svarsto, ar verta iš užpuolikių reikalauti moralinės žalos atlyginimo. Tačiau bent jau gydymo išlaidas jos tikrai planuoja prisiteisti.

"Nežinau, ar dėl juodų mane draskiusios merginos panagių, ar dėl mano nubėgusio akių tušo, gyjantys randai liko pajuodavę. Su subjaurotu veidu tikrai nevaikščiosiu tik dėl to, kad jos pačios nemoka padoriai elgtis ir randų taip nepaliksiu, - prisipažino R. Klimaitytė, kuriai žaizdų gydymas jau atsiėjo apie 400 litų. - Pas Indrę ant pakaušio nėra plaukų. Žinoma, jie ataugs, bet reikia ir vonelių, kad jie greičiau augtų."

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (429)