Pademonstravusi pratimus viršutinei kūno daliai, Indrė tęsia treniruotę ir rodo, kaip atėjus vasarai džiaugtis stangriu plokščiu pilvuku.

Namų sąlygomis pilvo raumenis stiprinti galima elementariu, ir visiems gerai žinomu būdu - darant atsilenkimus. Atsilenkimų su neilgais užlaikymais reikia daryti tol, kol pajėgsite. Pratimą kartoti 3-5 kartus. „Darant sąžiningai ir atsakingai, rezultatų galima pasiekti jau per mėnesį“, - sakė Indrė.

Indrė pabrėžia, kad sportuojant labai svarbu reguliariai maitintis.

„Aš valgau kas dvi su puse, tris valandas. Tačiau porcijos nėra labai didelės. Dažnai mano draugės skundžiasi, kad daug dirbdamos jos neturi kada specialiai gamintis maisto. Galiu pasakyti, kaip darau aš, tai nėra visai sudėtinga. Ryte, prieš darbą, išsiverdu vištienos ir grikių. Įsidedu į indelį ir nusinešu į darbą. Valgau mažomis porcijomis – 100 gramų vištienos ir 150 gramų grikių. Galima pasipjaustyti agurko. Taip pat tinka vaisiai – kiviai, bananai“, - pasakoja tobulos figūros savininkė.
Indrė Burlinskaitė

Ji pabrėžia, kad reikia vengti alkoholio, kuris yra moters grožio priešas. „Be saiko svaigiųjų gėrimų negalima vartoti. Ypatingai šampano. Mažiausiai kalorijų turi sausas baltas vynas“, - pasakojo mergina.

I. Burlinskaitė išduoda, kad kadaise ji svėrusi 62 kilogramus. Tačiau subalansavusi savo mitybą ir pradėjusi reguliariai sportuoti, ji numetė iki 53 kilogramų. O ruošiantis varžyboms svarstyklės nukrenta ir iki 51 kilogramo.
Indrė Burlinskaitė

Sekančioje dalyje dainininkė papasakos, kaip ji atsikratė celiulito klubų srityje ir kokius pratimus reikia atlikti, norint turėti stangrų užpakaliuką ir šlaunis.

I. Burlinskaitės treniruotė - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)