Todėl ji drauge su DELFI visiems, norintiems pradėti sportuoti, parengė vaizdo reportažų ciklą ir pademonstravo, kokius pratimus atlikti bei pasidalino mitybos patarimais.

Treniruotę I. Burlinskaitė pradėjo nuo pratimų rankoms ir pečiams. Anksčiau ji prisipažino kompleksuodavusi dėl savo rankų, tačiau sportuodama ji sutvirtino raumenis ir atsikratė visų kompleksų.

Sportuojant su 3 kilogramų svarmenimis, anot Indrės, per kelis mėnesius galima pasiekti puikių rezultatų netgi namų sąlygomis.

„Pratimą reikia daryti tol, kol pajėgsite. Jį kartoti reikia tris-penkis kartus“, - pasakojo sveiką gyvenseną propaguojanti grupės „Kitokios“ narė.

Indrė Burlinskaitė

Indrė pabrėžia, kad norint turėti gražią figūrą, sportas nėra pagrindinis dalykas.

„70 procentų darbo yra virtuvėje – labai svarbi yra mityba. Jei valgysite bet ką ir bet kuriuo paros metu, rezultato nepasieksite, - perspėja ji. - Pirmoje dienos pusėje geriausiai rinktis angliavandenius, antroje – baltymų turintį maistą. Labai mėgstu liesą varškę, pasukas. Taip pat valgau kiaušinius – tik trynį visada išmeskite į šiukšlių dėžę. Esu didelė smaližė, todėl kartais į grikius ištirpinu šaukštą medaus ar įsipilu lieso pieno. Žinoma, kartais galima sau leisti pasimėgauti ir šokoladu.“

Indrė Burlinskaitė

I. Burlinskaitė rekomenduoja atsisakyti miltinių, bulvinių patiekalų. Taip pat nesveiko maisto, tokio kaip traškučiai. „Juose yra labai daug druskos. O druska organizme kaupia vandenis. Todėl kartais moterims atrodo, kad pas jas ant kūno yra riebalų, o iš tiesų ten tik susikaupęs vanduo, - pasakojo ji. - Dėl to reikia kiekvieną dieną gerti daug skysčių – apie 2 litrus vandens. Skysčiai padeda organizmui apsivalyti nuo druskos sankaupų.“

Sekančiuose reportažuose Indrė papasakos, ką valgo pietums ir kokius pratimus atlikti, kad turėtumėte stangrų pilvo presą vos per kelias savaites.

I. Burlinskaitės treniruotės - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (270)