„Taip parašė visi apie mane negražiai, bet pasakysiu, kad tai, kas buvo rašyta, nevisai tiesa. Nusprendžiau šuniui skirti 2000 litų ir patikrinsiu, ar tikrai pinigai per mano draugą tikrai perduoti ir ar bus naudojami būtent tam tikslui“, – DELFI kalbėjo dainininkas.

Jo teigimu, taip jau susiklostė, kad pastaruoju metu it iš gausybės rago pasipylė naujų darbų. Esą todėl augintiniui dainininkas negalėjo skirti deramo dėmesio ir nusprendė perduoti jį „Grindai“. Vaikinas neva nė nenumanė, jog šioje įstaigoje gyvūnai, kurių gyventojai nepanoro priglausti, utilizuojami. Vaikinas piktinasi dėl to, jog „Grinda“ vadinasi gyvūnų globos namai.

„Kokia čia globa, jeigu jie numarina tuos gyvūnus. Aš pirmą kartą sužinojau, kad jie tą daro. Kur jie visus numarintus gyvūnus padeda... Manęs „Grindoje“ neįspėjo, kad jie migdys, aš nežinojau. Prisipažįstu, čia prasimušė vaikiškas neatsakingumas, nes šitų dalykų aš neišsiaiškinau iki galo“, – kalbėjo pašnekovas.

Dainininkas sakė ne kartą bendradarbiavęs su „Sos gyvūnai“ darbuotojomis ir jau anksčiau yra priglaudęs ne vieną likimo valiai paliktą augintinį bei tikina nesuprantąs, kodėl įstaigoje dirbančios moterys sukėlė tokį skandalą. Esą tam tikrai nebuvo jokio pagrindo.

„Nesu piktavalis ir jos tą žino. Aišku, dabar jos manęs atsiprašinėja, gailisi dėl to, ką prikalbėjo. Tokiai kampanijai nebuvo jokio pagrindo. Juk esu žinomas žmogus, o ne šiaip koks iš gatvės, kad imčiau iš vienos įstaigos gyvūną tam, kad perduočiau jį numarinti kitai“, – dėl susidariusios situacijos piktinosi Radži.

Atlikėjas tikino, jog iškelta versija, kad jis gyvūno atsisakė dėl pinigų stygiaus – iš piršto laužta. Esą dainininkui pajamų netrūksta, juo labiau, kai prireikia pagelbėti gyvūnui.

„Ne vieną šunį esu priglaudęs ir dar nė vieno nebuvau atidavęs numarinti. Taip ir su Grantu buvo. Negalėjau jo laikyti, nepaskaičiavau, todėl ir teko grąžinti. Galvojau, kad gražinu į patikimas rankas“, – kalbėjo jis.

Atlikėjui nemalonu dėl jau suformuotos nuomonės, esą jis – piktadaris, gyvūnų marintojas. Vaikino teigimu, du tūkstančius litų Granto gydymui jis skyrė ne todėl, kad norėtų išpirkti kaltę, o dėl to, jog tiesiog sugalvojo pagelbėti augintiniui, kuriuo pats negalėjo tinkamai pasirūpinti.

„O pinigų man netrūksta. Tie visi svarstymai, kad man sunku su pinigais – nesąmonė. Nebūčiau net ėmęs, jei iš tikrųjų neturėčiau pinigų“, – atviravo Radži.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją