„Mums paskambino iš tarnybos ir pranešė, kad Radži atvežė mūsų šunelį. Iš pradžių manėme, kad tai klaida ar koks nevykęs pokštas, bet vėliau įsitikinome, kad tai tikra tiesa. Dainininkas mums telefonu, per savo vadybininkę, pasiaiškino, kad nuvežė Grantą pas gydytoją ir tas informavo, kad šunelio akims gydyti reikės mažiausiai 600 litų. Tai jam pasirodė per brangu. Be to, jo vadybininkė pasakė, kad jis išvyksta koncertuoti ir negali rūpintis šunimi. Bet kodėl tuomet reikėjo vežti į „Grindą" ir numesti ten? Tai nežmoniška, reikėjo mums grąžinti, būtume tikrai be priekaištų priėmę“, - niekaip negalėjo suprasti I. Reklaitytė-Mezenceva.

Dar labiau ją pribloškė dainininko pareiškimas, kad jis savo duotą pažadą tesėjo. „Kai paėmė šunį, mes atsisveikinome prie vartelių ir jis mane patikino, kad į mūsų prieglaudą Grantas nebegrįš. Tai dabar jis man sako, kad savo žodį tesėjo - į mūsų prieglaudą jo ir neatvežė. Bet jis ką nežino, kad pas mus Grantui daug geriau nei „Grindoje“? - dainininko sunkiai logiškai paaiškinamu pasiteisinimu pasibaisėjo gyvūnų globėja.

Ji įsitikinusi, kad visi beglobiais gyvūnais besidomintys asmenys žino, kad „Grindoje“ gyvūnai ilgai neišsilaiko. Neatsiradus, kas juos pasiima po 2 savaičių gyvūnai yra sunaikinami, o sergantys gali būti utilizuoti per 3-4 paras.

„Visa laimė, greitai sužinojome, kad Grantas ten. Nuvykome į „Grindą“ ir atsiėmėme. Jis dabar yra pas mus. Nuvežėme pas veterinarą, paaiškėjo, kad šuneliui prireiks dviejų akių operacijų. Kol jas darysime, niekam šunelio neatiduosime. Jau nepasitikiu niekuo po tokio akibrokšto“, - sukrėsta sakė „SOS Gyvūnai“ direktorė.

Ji labai prašo gerų žmonių finansinės paramos Grantui gydyti ir tikisi, kad šiam pasveikus, o gal ir sveikstant, atsiras atsakingi globėjai, kurie išties bus pasiryžę juo rūpintis. Aukoti lėšas galima čia (Aukodami įrašykite Granto vardą, jei norite, kad pinigai būtų skirti būtent jam).

R. Aleksandrovičius DELFI paklaustas, kodėl taip pasielgė su Grantu, pareiškė į jokius klausimus apie šį šunį neatsakysiantis ir numetė telefono ragelį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)