Pirmas žingsnis, pasak Liepos, jau žengtas – apribota mityba. Dainininkė atsisakė bandelių, picų, makaronų, užkandžių iš greitųjų restoranų ir saldumynų, kuriuos buvo pratusi vartoti didelėmis porcijomis. Kol nesuvalgydavo visos plytelės šokolado, L. Mondeikaitė nesustodavo. Vizitai į greitojo maisto restoranus ar picerijas vakarais buvo Liepos kasdienybė.

Nuo pirmadienio L. Mondeikaitė nebevalgo nuo 18 valandos, o tris kartus per savaitę jos valgiaraštis itin kuklus – 100 gramų varškės ir du virti kiaušiniai. Likusiomis savaitės dienomis lieknėti pasiryžusi atlikėja valgo įvairesnį, tačiau nekaloringą maistą – salotas, sriubas, vištieną. Saldumynams jauna mergina atsispiria aplenkdama parduotuvės lentynas ir net nežiūrėdama į skanumynų pusę. Pagundoms atsispirti padeda ir įtemptas grafikas - studijos, filmavimai, repeticijos, pristatymai, o dabar - dar ir sporto treniruotės. Trečiadienį treniruoklių salėje apsilankiusi Liepa ketina prisijungti ir prie grupinių treniruočių - pavyzdžiui, dviračių, kuriose kalorijos deginamos itin efektyviai.

„Nėra čia ką slėpti: tikrai labai sunku man, bet tikiuosi, kad pirmas dvi savaites priprasiu ir tai taps man gyvenimo būdu, sako, kad pradžia sunkiausia. Turbūt reikia pamatyti pirmuosius rezultatus, pavyzdžiui, kad kelnės laisviau užsideda per kojas ir tada bus lengviau, o kol kas laikytis labai sunku. Ketvirta diena, o jau ragavau šokolado“, - apie sunkią pradžią pasakoja Liepa.

„Pop Ladies“ narė įsitikinusi, kad derinant sveiką mitybą ir treniruotes sporto klube bent jau kas antrą dieną jai pavyks sulieknėti.

„Mano svoris turėtų būti mažesnis – nėra taip, kad tiesiog sugalvojau atsikratyti tų aštuonių ar dešimt kilogramų. Prieš 3-4 metus svėriau maždaug tiek mažiau, nei dabar. Jau seniai apie tai galvojau, tik niekaip neprisiruošiau – noriu ne tik sulieknėti, bet ir sustangrinti kūną – ir pilvuką, ir užpakalaitį, ir rankų raumeningesnių. Nesinori būti storiausia grupėje, dabar visos kitos lieknesnės už mane“, - apgailestauja Liepa, bet tiki, kad netrukus pamatys pirmus rezultatus. Kaip juokauja dainininkė, papasakojus apie savo planus viešai nebėra, kur trauktis – teks lieknėti ir kuriam laikui pamiršti užkandines, kad koks smalsuolis nesugalvotų įamžinti bekertančios nuodėmingo maisto.

Taip Liepa atrodė lieknėjimo akcijos pradžioje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (257)