"Suprantu, kad žmonėms pradžioje bus sunku atprasti ir nebevadinti manęs Amberlifu. Manau, kad užtruks visus metus, kol atsiribosiu nuo šio slapyvardžio. Tačiau su naujomis dainomis ir nauju įvaizdžiu viskas susidėlios į savas vietas", - DELFI pirmiesiems apie naują gyvenimo etapą papasakojo E. Lubys.

Paklaustas, kodėl daugiau nei po 10 metų jis nutarė atsisakyti jo gerbėjams puikiai žinomo sceninio slapyvardžio, atlikėjas prisipažino, kad apie tai galvojo jau kurį laiką.

Amberlife - sceninis vardas, su kuriuo jis debiutavo scenoje ir užkariavo muzikinių grojaraščių aukštumas. Amberlife Lietuvos muzikos apdovanojimuose buvo pripažintas Metų debiutu, ne kartą pelnė Geriausios dainos, Geriausio vaizdo klipo statulėles.

Tačiau anot E. Lubio, pradėjus kurti naujas dainas, Amberlife pseudonimas nebeatitiko jo stiliaus ir pasaulėžiūros. Netgi tapo nebemielas.

"Todėl naujus metus pradedu nauju etapu, kuris bus paženklintas be Amberlife slapyvardžio", - sakė jis.

Šį mėnesį klausytojus turėtų pasiekti pirmoji naujausia atlikėjo daina, o ne už ilgo ir įrašytas naujas albumas. Kokį naują muzikinio gyvenimo puslapį atvertė E. Lubys, kol kas neišdavė.

"Atversti kortas prieš pat žaidimą negalima", - intrigavo dainininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)