Nei A. Pogrebnojus, nei S. Marcinkevičiūtė teismo posėdyje nedalyvavo, mat į rašytinį procesą byloje dalyvaujantys asmenys nekviečiami.

Santuoka nutraukta abiejų sutuoktinių bendru sutikimu.

„Popieriai nėra taip svarbu. Na kaip, svarbu, bet ne svarbiausia. Čia juk jau seniai viskas buvo aišku, mes seniai esame išsiskyrę su Salomėja, o šiandien tai įvyko oficialiai. Aš nežinojau nei datos, nei laiko. O kas dėl Monikos, tai planų yra visokių, tik apie juos kalbėti anksti“, – DELFI kalbėjo A. Pogrebnojus.

Aleksandras ir Salomėja susituokė 2010-ųjų rugsėjo pradžioje. Apie jų nesutarimus visuomenė sužinojo praėjus keletui mėnesių po tuoktuvių.

„Miela Salomėja, aš tave labai myliu ir gyventi be tavęs negaliu. Grįžk pas mane. Aleksandras“ - toks užrašas pasirodė dideliame ekrane prieš Aleksandro Pogrebnojaus ir Vidos Simanavičiūtės kolekcijos pristatymą sostinės menų mokykloje 2010-ųjų gruodį.

„Kai myli moterį, privalai išnaudoti visas priemones, kad ją susigrąžintum“, - ilgokai padvejojęs, ar verta dar papildomai komentuoti savo ir taip viešą ir aiškų poelgį, DELFI kalbėjo A.Pogrebnojus.

Kad ir kokias pastangas jis dėjo norėdamas susigrąžinti Salomėją, viskas buvo veltui. Renginiuose ji pasirodydavo buvusio atlikėjos Alinos Orlovos mylimojo Igno Maldžiūno glėbyje. Tuo metu A. Pogrebnojus taip pat neilgai trukus susirado naują draugę – manekenę Moniką Račiūnaitę. Ilgainiui dizaineris ėmė pasakoti žiniasklaidai apie bendras keliones ir atostogas, apie naujus santykius ir net galimas tuoktuves ateityje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)