„Viskas labai šauniai praėjo. Filmavausi pati, o vėliau stebėjau, kaip filmuojasi Lauris. Viskas buvo tobula. Čia tiesiog rojus žemėje“, – apie muzikinio klipo filmavima bendrai jos ir L. Reinikio dainai, pasakojo L. Mondeikaitė ir pridūrė, jog filmavimo darbai dar nėra baigti.

Paklausta apie dainos pavadinimą, Liepa sakė nenorinti jo atskleisti, tačiau patikino, kad kūrinys – nuostabus ir ji jį įsimylėjo nuo pirmų akordų.

˜„Tai buvo turbūt geriausias laikas mano gyvenime, neišdildoma patirtis. Lauris yra nerealus žmogus, buvo labai smagu su juo dirbti. Filmavimo komanda buvo labai profesionali. Regionas, kuriame filmavomės, vadinasi Verbanija. Filmavomės viloje šalia Milano. Čia tokie nuostabūs vaizdai, vila – šalia ežero. Būtent to ir reikėjo klipui“, – DELFI pasakojo L. Mondeikaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)