Trečiadienio vakarą neįprastoje, tačiau itin originalioje vietoje - viename jaukiame sostinės senamiesčio balkone buvo pristatyti pirmieji dalyviai, kurie rungsis naujame muzikiniame televizijos projekte, statomame pagal kultinę roko operą.

Dėl Romeo vaidmens kovos ir savo jėgas naujame muzikiniame šou išmėgins prieš keleris metus Lietuvą auksiniu balsu pakerėjęs Ilja Aksionovas.

DELFI paklaustas, kas I. Aksionovą vėl atviliojo į televiziją, jaunosios kartos atlikėjas neslėpė, kad originalus šou formatas. Be to, vaikinas prisipažino pasiilgęs kamerų.

„Nuo vaikystės dainavau ir visada buvau scenoje. Bet jau buvau pasiilgęs televizijos. Ji man suteikia tai, ko trūko. Tai yra didžiulė scena, aprėpianti milžinišką auditoriją“, - sako vaikinas.

Ar vaikinas gali save pavadinti užkietėjusiu romantiku? „Mintyse esu romantiškas, bet gyvenime kartais tų minčių paversti realybe“, - sakė Ilja.
Ilja Aksionovas

Džiuljetos rolę mėgins gauti ir šių metų "X Faktoriaus" nugalėtoja Giedrė Vokietytė.

Iš viso dėl Romeo ir Džiuljeros vaidmenų miuzikle, kurį režisuos Kęstutis Jakštas, varžysis po dešimt žinomų atlikėjų ir dešimt perspektyvių, tačiau dar nespėjusių išgarsėti atlikėjų. Trečiadienį paaiškėjo dar du atlikėjai, kurie varžysis dėl trokštamų vaidmenų, tai Tomas Alenčikas ir Gabrielė Kučinskaitė.

Jų tapatybės kas kelias dienas bus atskleidžiamos specialių pristatymų metu. Nauji pretendentai į pagrindinius Romeo ir Džiuljetos vaidmenis atgimsiančioje roko operoje "Meilė ir mirtis Veronoje" kaskart išžengs vis kitame sostinės balkone.

Visų kitų operos veikėjų herojus kurs Lietuvos scenos grandai, kurie kol kas taip pat laikomi paslaptyje. Taip pat neatskleidžiami ir projekto vedėjai bei teisėjai. Padedami profesionalių atlikėjų ir gyvo orkestro, šou dalyviai kurs įspūdingus muzikiniu snumerius, kuriuos žiūrovai eteryje galės įvertinti kiekvieną savaitę. Kiekvienoje laidoje vienas dalyvis kris. 

Roko operos "Meilė ir mirtis Veronoje" premjeros Vilniaus ir Kauno arenose įvyks gruodžio mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)