Mados guru parašė Vilniaus miesto merui viešą laišką, kuriame išdėstė savo pasipiktinimą.

„Maniau, kad jūsų žodis ne toks skuduras, kaip visų mūsų politikų, bet apsirikau. Tas uniformas tegul daro kas nori, ne esmė. Esu tikras, kad tai bus visiškas šlamštas ir nesėkmė, fiasko. Skūpus moka du kartus, - dėstė dizaineris. - Kodėl toks civilizuotas žmogus, kuo labai abejoju, net nesugeba pranešti, kad sudarė sutartį su kitais!!! Gėda, juokinga. Tiesiog elementarus neišsiauklėjimas. Aš žinau, kad pigiau tai lygu daug prasčiau. Teisingas žmogus, o poelgiai Gariūnų lygio. Nieko, dar prireiks, ne paskutinis kartas. Valdininkai keičiasi, o dirba tie patys. Dar viena smulkmena - salės nuoma, jūsų žiniai - 30 tūkst. litų, o pasiruošimų dieną – 5 tūkst. Taigi, nereikia pasakų, atsiųsiu jums faktūrą. Ir užtenka tų pasakų. Šiais laikais tik paukšteliai nemokamai čiulba, jūs tai puikiai žinote, ir visuomenė žino. Taip niekas nesielgia, bet perspėti privalote. Užsako ir tyli. Gėda, kaimo lygis. Tegul daro kas nori pigiau - tai reiškia žymiai prasčiau... Kaip ir viskas Lietuvoje.“

Artūras Zuokas
J. Statkevičius pranašavo liūdną ateitį ne tik kito meistro kurtoms uniformoms, bet ir visai Vilniaus avialinijų idėjai.

„Laukiame metro, tramvajų, naujų taksi, dviračių... Manau, lėktuvų laukia tas pats likimas. Gal jie ir bus, bet kainos bus nenormalios ir prastos uniformos... Išmokite elgtis su žmonėmis taip, kaip norėtumėte, kad elgtųsi su jumis“, - laiške dėstė dizaineris.

A. Zuokas telefonu buvo nepasiekiamas, todėl kol kas negalėjo pakomentuoti, kodėl buvo atsisakyta J. Statkevičiaus paslaugų bei kaip meras reaguoja į tokias viešai išdėstytas dizainerio pastabas.

Beje, jau po geros valandos viešas J. Statkevičiaus laiškas merui iš socialinio tinklapio "Facebook" asmeninės A. Zuoko paskyros buvo ištrintas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (436)