Apie atsisveikinimą socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė vyrą pažinojusi D. Ivanauskaitė.

„Norėčiau pabusti iš šito košmaro, bet, deja, jis tik prasideda... Su Pauliumi atsisveikinsime Jonavos laidojimo namuose „Rimties namai“, Vaičiūno g. 45, nuo rytdienos 16.30 val. Urna išnešama sekmadienį 14.00 val. Pagerbkime jį vienu gėlės žiedu“, – apie atsisveikinimą su garsiu bosistu rašė vyro artimoji.

Primename, kad Delfi žiniomis, ketvirtadienį, 17 val. 29 min. gautas pranešimas, kad iš 8 aukšto ant asfalto iškrito vyras. Greitoji pagalba konstatavo, kad vyras miręs. Apie šį įvykį pranešė gyventojas. Teigiama, kad buto, iš kurio iškrito, savininkas yra gimęs 1982 m.

Pasak vyrą pažinojusių kaimynų, iš namo iškrito P. Jaskūnas. Delfi informaciją apie vyro mirtį patvirtino ir patikimi šaltiniai.

Muzikantas bosistas grojo grupėse „Ugnėlakis“, „Žalvarinis“, kartu su Marijonu Mikutavičiumi, Jurga Šeduikyte ir kitais žinomais atlikėjais turėjo ne vieną muzikinį projektą.

Be to, muzikantas pastaruoju metu grojo „Midnight Gents“ grupėje.

Jo kolega ir artimas bičiulis Jonas Lengvinas apie skaudžią netektį penktadienio rytą sužinojo iš Delfi. Vyras sakė, kad šią savaitę grupė „Midnight gents“ planuose turėjo du koncertus.

„Labai skaudi žinia, skaudi netektis, esame visi iki šiol šoko būsenoje, užuojauta artimiesiems“, – Delfi sakė J. Lengvinas.

Delfi primena, kad pirminiais duomenimis, tarnybos buvo išsiųstos į Vilniuje esančia V. Druskio gatvę.

Liudininkai teigė, kad vyras iškrito iš aštuntame daugiabučio aukšte esančio buto. Žmonių užfiksuotuose kadruose buvo matoma, jog pareigūnai aptvėrė įvykio vietą, o vyrą uždengė. Policininkai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)