Kai Kembridžo kunigaikštienė užsuko į „Peach's Spar“ parduotuvę Anglijos Baklburio miestelyje ir parduotuvės savininkui prisipažino, kad yra išalkusi, jis jai pasiūlė daržovių kario su ryžiais ir duonos paplotėliais. Teigiama, kad nuo to karto ji tapo nuolatine šios parduotuvės lankytoja, o paskutinį kartą į ją buvo užsukusi prieš porą savaičių, rašo uk.eonline.com.

Pirmasis K.Middleton ir princo Williamo kūdikis turėtų gimti liepos 13 – 14 dienomis. Tačiau teigiama, jog Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė dar nėra išrinkę vardo būsimai atžalai.

Kadangi karališkoji pora prašė medikų nesakyti jiems būsimo kūdikio lyties, jie yra sudarę ir berniukų, ir mergaičių vardų sąrašėlį, tačiau galutinį sprendimą priims tik kūdikiui gimus.

Kai tik kūdikis ateis į šį pasaulį, gali būti pakeista tradicija, kaip karalienė Elžbieta II bus informuota apie jo gimimą.

Pagal įprastą protokolą karalienė apie kūdikio gimimą turėtų sužinoti per oficialų, rankomis įteikiamą pranešimą Bakingamo rūmams. Tačiau princas Williamas gali pakeisti šią tradiciją ir močiutę informuoti nuo sekimo apsaugotu telefono skambučiu.

K. Middleton turėtų gimdyti Šv. Marijos ligoninės Londone penkių aukštų akušerijos skyriuje „Lindo“, kur viena palata kainuoja maždaug 8,7 tūkst. svarų (apie 35 tūkst. litų). Šių palatų langai yra veidrodiniai, kad niekas negalėtų žvilgterėti vidun.

Gimdymo palatoje kartu su pora turėtų būti K. Middleton mama Carole ir sesuo Pippa. Tačiau karalienė naujienų lauks savo namuose ir kūdikį išvys tik tuomet, kai jis jai bus atvežtas.

Poros asmeninis sekretorius Jamie Lowtheris – Pinkertonas naujienas praneš Didžiosios Britanijos ministrui pirmininkui Davidui Cameronui bei kitiems valstybėms pareigūnams, o visuomenė apie kūdikio gimimą bus informuota skelbimu prie Bakingamo rūmų vartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)