Teismo posėdyje buvę sutuoktiniai nedalyvavo, jame pasirodė tik V. Repčenkaitės advokatė. Ji nesutiko su banko prašomomis priteisti palūkanomis – esą jos neatitinka teismų praktikoje nustatyto dydžio. Teismas šį prašymą patenkino ir iš V. Repčenkaitės ir T. Blėdžio priteisė kiek mažesnę nei bankas prašė sumą.

Bankas „Snoras“ per teismą bandė susigrąžinti pinigus, kuriuos sutuoktiniams išdavė kaip vartojamąją paskolą. Kaip teismui nurodė „Snoro“ atstovai, su T. Blėdžiu ir V. Repčenkaite paskolos sutartis be užstato buvo pasirašyta 2007-ųjų vasarą. Sutuoktiniams bankas suteikė 40 tūkst. Lt vartojamąją paskolą.

Kadangi T. Blėdis ir V. Repčenkaitė neįvykdė įsipareigojimų, bankas 2009-ųjų kovą nutraukė sutartį ir teismo paprašė priteisti daugiau kaip 35 tūkst. Lt skolos, delspinigių ir palūkanų.

Buvusiems sutuoktiniams ieškinį teisme yra pareiškęs ir „Swedbankas“ – jis prašo priteisti daugiau kaip 54 tūkst. Lt. Ši byla teisme dar neišnagrinėta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją