„Praeitą vasarą aš laimėjau stipendiją studijuoti Bostono universitete, o šiems mokslams reikalingus egzaminus išsilaikiau praėjus beveik metams. Galėjau pasirinkti, kuriam semestrui vykti į JAV – rudens ar pavasario. Turėjau šiokių tokių muzikinių vizijų Lietuvoje, o ir tėveliams reikėjo duoti laiko pasispausti ir sutaupyti pinigėlių, todėl pasirinkau pavasario semestrą“, - pasakojo mergina.

S. Jakubėnaitė gyvena tik šia diena, todėl dirbdama su Linu net nesistengė sukaupti kapitalo mokslams. Mergina nesigėdija to, kad būsimas brangias studijas finansuos tėvai. Bostonas nėra pats pigiausias miestas, todėl buto nuoma ir pragyvenimas artimuosius privers susiveržti diržus.

Nauja pradžia

Po intensyvaus darbo su Linu Adomaičiu Simona jautėsi pervargusi ir išsisėmusi, todėl pastaruosius mėnesius ilsėjosi ir kaupė jėgas naujam startui. Drauge su Liutauru Janusaičiu, taip pat laimėjusiu stipendiją studijuoti Bostono universitete, Simona nusprendė atgaivinti savo vokalinius sugebėjimus.

„Liutauro instrumentinės muzikos grupė "Matsavitshu REsound corp." gyvuoja jau dešimtmetį. Vaikinams reikėjo vokalistės, pasiūlė man, o aš jau beveik pusmetį nesirodau scenoje, todėl pagalvojau, kad visai smagu būtų prisiminti dainavimą. Turiu ilgus pusę metų tėvynėje iki išvyksiu į Bostoną. Drauge su Liutauro grupe planuojame nuveikti daug gražių darbų", - džiaugėsi Simona.

Vilniaus kokteilių klube "Funky Munky" su minėta kompanija gegužės 17 d. debiutuosianti Simona pristatys ir savo kūrybos dainas.

"Kažkiek bus mano, kažkiek Liutauro tekstų. Pati galiu rašyti tik anglų kalba, lietuviškai man eilės tiesiog nesilieja",- tikino buvusi L.Adomaičio mergina.

Simona negalėjo tiksliai nupasakoti savo ir grupės ateities planų, tačiau pasidalino lūkesčiais prisidėti prie "Matsavitshu REsound corp." debiutinio albumo išleidimo. Merginos vokalas turėtų papildyti daugelį jau kruopščiai atidirbtų grupės kūrinių.

Šiuo metu Simona yra pasinėrusi į naujo būsto interjero kūrimo darbus. Ilgą laiką su mama gyvenusi nuomotame bute, mergina jau greitu metu persikels į jaukų namelį ant upės kranto netoli Panevėžio.

"Mūsų šuo jau didelis užaugo - turės savo vietą, nuosavas kiemas, grynas oras - nuostabu. Birželio pradžioje planuojame įsikelti į naująjį būstą. Drauge su manimi iš nuomoto buto būtinai keliaus meškinų kolekcija",- pasakojo mergina, savo įspūdingoje kolekcijoje sukaupusi daugiau nei trisdešimt pliušinių egzempliorių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją