DELFI susisiekus su R.Ščiogolevaite, ji nesuskubo neigti šios naujienos, tačiau nesiryžo ir patvirtinti. Anksčiau mielai apie meilės reikalus kalbėjusi, skyrybų su vokiečiu Elvinu Dandeliu taip pat neslėpusi Rūta teigia atsikandusi kalbų apie asmeninį gyvenimą, todėl šįkart naujienomis nusprendė nesidalinti.

„Man jau užtenka su tais asmeniniais gyvenimais. Nebenoriu kalbėti. Ar aš laiminga? Aš visada laiminga“, - maloniai, bet lakoniškai paaiškino populiari dainininkė.

Rūta su naujuoju draugu Rolandu:

Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas

Tačiau meilė – ne vienintelė R.Ščiogolevaitės priežastis džiaugtis šia vasara. Dainininkė apsigynė bakalauro diplomą Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje – ten studijavo klasikinį dainavimą. R.Ščiogolevaitė laikė tris egzaminus ir iš visų gavo gerus pažymius: 10, 8, 9.

Nors Rūta laukia, kol birželį diplomas atsidurs jos rankose, šios progos nesureikšmina, todėl trankiai švęsti niekur neketina – galbūt paminės simboliškai.

R.Ščiogolevaitė norėtų tęsti mokslus ir stoti į magistrantūros studijas – taip pat klasikinį dainavimą. Tiesa, siekti aukštumų šioje srityje Rūta nesiruošia – studijuos dėl to, kad įdomu, teikia malonumą ir naudinga pasirodymams popmuzikos scenoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (996)