„Taip, aš žinojau, kad ji susižadėjo“, – DELFI sakė Rūtos kolegė, o paklausta, kaip ją pasveikino svarbaus asmeninio gyvenimo įvykio proga, atskleidė: „Mergaitiškai. Pasveikinau ją kaip mergaitė mergaitę.“

Tuo metu pati Rūta, ypač mandagiai kalbėdama su DELFI, sakė negalinti priimti sveikinimų. Ji informacijos apie asmeninio gyvenimo įvykį nesuskubo neigti, bet sakė nenorinti ir patvirtinti.

R. Ščiogolevaitė kartą jau buvo susituokusi su oreiviu Vytautu Samarinu 2005-aisiais, tačiau santuokai buvo lemta iširti 2006-ųjų sausį. Su antruoju savo gyvenimo vyru ir sūnaus Adomo, kurio sulaukė 2008-ųjų sausį, tėvu Deividu Meškausku Rūta susipažino tais pačiais 2006-aisiais, dalyvaudama šokių projekte „Lietuvos šokių dešimtukas“. Su Deividu jiedu buvo susižadėję prieš TV kameras, tačiau išsiskyrė taip ir nesusituokę 2010-ųjų vasarą. Neilgai trukus Rūta žiniasklaidai pristatinėjo dar vieną savo gyvenimo draugą – dainininką ir aktorių iš Vokietijos Elviną Dandelį, tačiau 2012-ųjų pavasarį jiedu pasuko skirtingais keliais. Tais pačiais 2012-aisiais Rūta užmezgė santykius su dabartiniu savo išrinktuoju Rolandu. Naujienų portalas DELFI pirmasis paskelbė apie jų santykius, kuriuos visai neseniai vainikavo sužadėtuvės.

Rūtos Ščiogolevaitės gyvenimo vyrai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1039)