Kaip paskelbė teismas, dainininko advokatai raštu ir uždaro posėdžio metu nepateikė įrodymų ir nenurodė aplinkybių, dėl kurių galėtų pasunkėti ar tapti neįmanomas galimas teismo sprendimo įvykdymas.

R. Cicino atstovė teisme prašė ir iki teismo sprendimo uždrausti televizijai rodyti reportažus apie asmeninį dainininko gyvenimą. Teismas nepaskelbė, kad šis prašymas būtų patenkintas.

Teisėjos Renatos Kasimovienės nutartis dar negalutinė – dainininkui atstovaujantys teisininkai ją galės per 7 dienas apskųsti apeliacine tvarka Vilniaus apygardos teismui. Jeigu tai būtų padaryta, apeliacinės instancijos teismo teisėjų kolegija dėl didelio užimtumo skundą greičiausiai išnagrinėtų tik po kelių mėnesių.

DELFI trečiadienį jau skelbė, kad dainininkas į teismą kreipėsi dėl TV3 laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ parodyto reportažo. Jame buvo užsimenama apie dainininkui esą atliktą intymią operaciją, seksualinę orientaciją bei neseniai gimusį sūnų. Kaip teigiama ieškinyje, pirmąją vietą dainininkui skyrę laidos autoriai pateikė garbę ir orumą žeminančius faktus bei kišosi į privatų jo gyvenimą.

Apie istoriją, kai esą į R. Ciciną panašus asmuo buvo atvežtas į Kauno klinikas ir jam esą buvo atlikta intymi operacija, prieš porą metų buvo rašęs „atostogauti“ išėjęs bulvarinis dienraštis L.T. Tačiau vėliau laikraščio redakcija pripažino negalinti pagrįsti faktų ir laikraštyje išsspausdino paneigimą bei atsiprašymą.

Paneigimą buvo parodžiusi ir TV3, kai į ją kreipėsi R. Cicinas.

Laidą „Nuodėmių dešimtukas“ kuria televizijos laidų prodiuserio Kristupo Krivicko vadovaujama bendrovė „TV PRO media“. Jos vadovas civilinėje byloje yra patrauktas trečiuoju asmeniu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją