Praėjusią vasarą Nijolė pradėjo draugauti su bendraamžiu verslininku R.Rukaičiu. Kai pasklido kalbos, kad atlikėja laukiasi kūdikio, ji atsitvėrė tylos siena: neneigė šios naujienos, tačiau ir nepatvirtino.

„Visada anksčiau matydavau tik vieną testo juostelę. <...> Tai buvo nepaprastas rytas. Stovėjau ir galvojau, ar akyse dvejinasi, vaidenasi. Kita vertus, nuojauta kuždėjo, kad šįkart atsakymas bus teigiamas. Testas tai patvirtino“, - pasakojo N.Pareigytė.

Pasak dainininkės, jai tai buvo didžiulė staigmena: „Išlėkiau klykdama, rėkdama iš tos vonios. Buvo šešta valanda ryto, mylimasis ne iš karto suprato, kas vyksta. Jis kartojo, kad viskas bus gerai ir kad liaučiausi verkusi. Taip, verkiau - tokios niekada nejaustos emocijos užvaldė. Tai buvo ir džiaugsmas, ir sumišimas“.

N. Pareigytė laukiasi jau penktą mėnesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (404)