Deja, iki šiol mergina negali pasigirti nei pirmu albumu, nei gausybe įrašų, o 30 000 litų prizo tikina akyse nemačiusi.

Mergina mano, kad jai skirtą prizą, pasinaudojusi pradedančios jaunos dainininkės naivumu ir šou verslo neišmanymu, pasiėmė tuometinė jos neoficiali vadybininkė Aida Žiliūtė.

„Po šou man paskambino prodiuseriai ir pranešė, kad pinigai iš V. Uspaskicho gauti ir perduoti mano atstovei A. Žiliūtei. Labai apsidžiaugiau, pamaniau, kad dabar galėsime ramiai kurti albumą“, - pasakojo Indraya.

Iš pradžių darbai lyg ir pajudėjo į priekį. Indraya drauge su tuometiniu A. Žiliūtės gyvenimo draugu Alanu Chošnau sukūrė ir įrašė dainą „Tobula“.

Indraya
Tiesa, po to niekas tobulai nebesiklostė. Pasak merginos, iš pradžių A. Žiliūtė tikino, kad organizuoja darbus ir sumokėjo keliems prodiuseriams avansus už būsimas Indrayos dainas. Bet rezultatų mergina nebesulaukė.

Pasiteiravusi prodiuserių, kodėl stringa darbai, ji sužinojo, kad jokių pinigų A. Žiliūtė jiems nemokėjo. Sunerimusi dainininkė kreipėsi į vadybininkę prašydama paaiškinti situaciją ir grąžinti jai likusius prizo pinigus.

„Iš pradžių ji ramino, kad viskas gerai. Kai griežčiau pareikalavau grąžinti pinigus, gavau jos trumpąją žinutę, kurią saugau iki šiol. Ten ji rašo, kad grąžins, bet reikia šį tą sutvarkyti ir tai gali užtrukti. Klausiau jos: ką čia dar tvarkyti? Bet ji nieko nebeatsakė“, - prisiminė Indraya.

Mergina pasakojo, kad po to santykiai su vadybininke nebebuvo draugiški. A. Žiliūtė ėmė jos vengti, neatsakinėjo į skambučius, ignoravo žinutes. „Ji pradėjo muilintis...“ - tuometį A. Žiliūtės elgesį apibūdino Indraya.

Paskutinį kartą buvusią globėją Indraya atsitiktinai sutiko gatvėje. Paklausta apie pinigus, ji tikino kelioms dienoms išvykstanti iš miesto, o grįžusi susitiks su Indraya ir išsiaiškins piniginį konfliktą. Susitikimo jauna dainininkė laukia iki šiol.

Indraya prisipažįsta, kad prieš trejus metus, kai tik pradėjo muzikinę karjerą, padarė daug klaidų, kurių dabar nebekartotų. Pirmiausia - be pagrindo pasitikėjo A. Žiliūte. Nepasirašė jokių dokumentų, oficialiai neįgaliojo jos tapti vadybininke ir tvarkyti jos reikalus.

Mergina negali atleisti sau ir už tai, kad užuot pareikalavusi, jog „Žvaigždžių vartų“ prodiuseriai prizą atiduotų tiesiai jai, leido pinigus pasiimti tarpininkei.

DELFI žiniomis vienas iš buvusių „Žvaigždžių vartų“ prodiuserių telefonu kalbėjosi su A. Žiliūte ir siūlė jai išvengti viešo aiškinimosi bei geruoju perduoti pinigus laimėtojai.

A. Žiliūtė jį patikino, kad dalį prizo išleidusi muzikos prodiuseriams ir turinti gerai apskaičiuoti, kiek pinigų liko, tada galės grąžinti. Iki šiol ji to nepadarė.

Paklausta, kodėl nesikreipia į teisėsaugą ir nebando prizo atgauti teisiniu keliu, Indraya tikina, kad jau kreipėsi į advokatus, o šie nusiuntė pretenziją prodiuserių kompanijai. Kompanija pasiaiškino, kad pinigus atidavė dainininkės atstovei.

Deja, šioje istorijoje daug kabliukų ir neaiškumų. Indrayos žiniomis, pinigai nebuvo pajamuoti. Nėra išlikusių jokių dokumentų liudijančių, kad jie perduoti A. Žiliūtei. Buvę laidos prodiuseriai stengiasi likti šios istorijos nuošalyje.

Pati A. Žiliūtė šiuo metu aktyviai neužsiima jokių dainininkų vadyba. Ji nenustebo iš DELFI išgirdusi, kad buvusi globotinė kaltina ją prizo pasisavinimu. Buvusi neoficiali vadybininkė atsisakė komentuoti šią istoriją teigdama, kad ją gali kaltinti kuo tik nori ir tai, kas įvyko tarp jos ir Indrayos, yra ne pašalinių reikalas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją