Vakaro programa – išskirtinė kaip ir vakaro svečiai: įvairiaspalvių kokteilių ragavimas, „Empti“ gyvo garso koncertas ir šukuosenų meistro Valerij Gigevič kolekcija. Visa ši programa uždarė restorano muzikinį sezoną.

Nors penktadienio vakaras šou pasaulio atstovams – tiek muzikantams, tiek renginių vedėjams – pats darbymetis, restorane susirinko nekuklus būrys žurnaluose matomų žmonių – net Tadas Lukoševičius, kurio niekaip nesugeba rasti skolų reikalaujantys buvę jo bičiuliai, sukinėjosi šventėje.

Taip pat ir į populiariųjų areną grįžusios grupės narė Ingrida Martinkėnaitė, radijo, televizijos ir renginių vedėja Skaiva Jasevičiūtė, dizaineris Egidijus Sidaras, Gediminas Jaunius, Juozas Liesis ir daug kitų, kuriuos pamatyti galite DELFI nuotraukų galerijoje.

Tiesa, nebuvo matyti pastaruoju metu viešumoje retai matomo, bet į renginį planavusio atvykti Tado Karoso. Bet visa tai atpirko pirmoje eilėje įsitaisiusios, įdėmiai trankių „Empti“ dainų besiklausančios „pupytės“ Skaistė Steikūnaitė ir Oksana Pikul. Kiek tolėliau – dar vienas žvaigždžių stalas: Radvilas Bubelis ir Aras Vėberis mėgavosi vienas kito kompanija ir demonstravo tamsių akinių patalpoje įvaizdį.

Nuotraukų galerijoje – renginio publika:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)