Tiek R. Adomaitis, tiek J. Budraitis svečioje šalyje turi būrį gerbėjų, kurie nenorėjo jo paleisti netgi pasibaigus renginiui ir dar gerą valandą fotografavosi su savo „kumyrais“, o damos kaišiojo į kišenes slaptus laiškeliu.

Juozas Budraitis, Edita Mildažytė, Regimantas Adomaitis
Tačiau ne ką mažesnio susidomėjimo Azerbaidžane sulaukė ir „Bėdų turgaus“ vedėja bei TV prodiuserė E. Mildažytė, vietinės žiniasklaidos pavadinta lietuviška Oprah Winfrey. Impozantiškai moteriai žurnalistai negailėjo komplimentų dėl jos rengiamų laidų, skirtų padėti socialiai jautrioms žmonių grupėms.

Beje, televizijos laidų vedėja vietos žiniasklaidai prisipažino, kad vienas iš jos apsilankymo Baku tikslų – sukurti bendrą projektą su Azerbaidžano televizija.

„Mūsų televizijų vadovai jau buvo susitikę ir aptarę konkrečius bendradarbiavimo planus. Planuojama padaryti teletiltą tarp Azerbaidžano ir Lietuvos, - vietos žiniasklaidai sakė E. Mildažytė. - Susidomėjimas Azerbaidžanu padidėjo po šių metų „Eurovizijos“ konkurso. Visa Europa matė, kokio aukšto lygio buvo šis tarptautinis muzikinis renginys“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)