Naujausiais I. Dovydėnaitės darbais susiviliojo ne tik madai neabejingos aukštuomenės ponios, bet ir keletas žinomų vyrų - smalsuolių minioje sukiojosi choreografas Šarūnas Kirdeikis, stilistas Maksimas Tarelkinas, Saugirdas Vaitulionis, atėjęs kartu su Skaiva Jasevičiūte.

„Kablyje" pabuvoti progos nepraleido ir modelių pasaulio veteranė Jolanta Sadauskienė. Kolegės rankų darbo mezginius apžiūrinėjo neseniai pirmagimės sulaukusi dizainerė Eglė Žiemytė.

Tiesa, paprastai mados reikalų neapleidžiančio Manto Petruškevičiaus ir jo draugės Astos Valentaitės publikoje nebuvo matyti.

Nemažai dėmesio vakaro metu sulaukė Danguolė Stachura, kuri vakarui pasirinko itin keistą drabužių derinį. Trumpą sijoną ji derino su beisbolo kepurėle, aukštakulniais ir plačiu kaklaraiščiu.

Portale DELFI - kolekcijos ir svečių nuotraukos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)