Nepagarbą gausiai susirinkusiai publikai parodė koncerto metu turėjęs dainuoti ne kartą skandalais pagarsėjęs „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas. Dainininkas, pradėjęs skambėti jo dainos muzikai pareiškė, kad šį vakarą dainuoti jis nenorintis, keikėsi necenzūriniais žodžiais, metė į publiką mikrofoną ir toliau plaikstėsi po sceną, rodydamas savo nepasitenkinimą.

Liudininkų teigimu, pasipiktinę žiūrovai ėmė skanduoti „Selas gaidys“, dalis jų bandė peršokti per apsauginę tvorelę ir apkulti dainininką. Į sceną buvo mėtomi ir plastikiniai buteliai. „Keista, kad dar liko gyvas“, - sarkastišku pajuokavimu minios nuotaiką perdavė DELFI skaitytoja.

Renginio „Bike Show Millenium“ organizatorius Julius Urbaitis, visų žiūrovų atsiprašydamas už E.Dragūno elgesį, portalui www.15min.lt prisipažino, kad jei ne jis – nežinia, kaip viskas būtų pasibaigę. Mat po dainininko „pokšto“, visi į sceną mėtė, kas pakliuvo po ranka, šimtai žiūrovų perlipo per apsaugos tvoras, lupo stalus ir buvo pasiruošę jam bet ką padaryti.

Paklaustas, ar nekilo abejonių dėl dainininko būklės prieš išleidžiant E.Dragūną ant scenos, J. Urbaitis atsakė, kad toks yra žvaigždžių pasaulis: esą juk dažnai būna, kad „išeina ant scenos ir gerai atidirba“, o su pramogų verslo žmonių žalingais įpročiais visas pasaulis kovoja, nes „tai yra liūnas, kuris taip lengvai nieko nepaleidžia“.

„Bike Show Millenium“ organizatorius išreiškė viltį ir norą, kad grupės „SEL“ lyderis visų viešai atsiprašytų.

Renginio organizatoriams teko E. Dragūną nuvesti iš scenos.

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip E. Dragūnas meta mikrofoną

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)