Jau penktąjį sezoną per LTV rodoma laida „Bėdų turgus“ tapo daugiau negu laida. Tai paramos projektas, kurio dėka daugybė socialiai neaprūpintų, gyvenimo sunkumų parklupdytų žmonių sulaukė materialinės ir moralinės paramos. „Svarbiausia, kad kiekvienoje mūsų laidoje žmogus gauna konkrečią paramą. Nesvarbu, kad ji būna nedidelė, bet visada tokia, kurios žmogui tuo metu labiausiai reikia – naujo stogo, traktoriaus, o gal studento stipendijos“, - sako laidos vedėja ir sumanytoja.

Edita Mildažytė – ir daugelio kitų Lietuvos televizijos projektų įkvėpėja. Jau antrus metus šiemet buvo rengiama jos sumanyta šviesiausių Lietuvos žmonių pagerbimo akcija ir koncertas, kurio įrašas bus rodomas šį sekmadienį po 21 val. per LTV. Kasmet televizijos sezoną koncertu baigia ir „Bėdų turgus“, pagerbdamas dosniausius „bėdų pirklius“.

Tarp jau keturioliktąjį kartą suteikiamo titulo savininkių – kitos garsios šalies moterys: Prezidento žmona Alma Adamkienė, pirmoji Lietuvos premjerė Kazimiera Prunskienė, šviesios atminties ambasadorė Ugnė Karvelis.1999-aisiais buvo apdovanota tuometinė LTV „Panoramos“ vedėja Algimanta Žukauskienė.