„Visi jau atliko kalbos žinių nustatymo testus, kurie parodė, kad mūsų žvaigždės yra vadinamojo pre-intermediate ar dar žemesnio lygmens. Tai reiškia, kad jie žino po keletą žodžių, sakinį apie orą sudėlioja, tačiau nė vienas jų negali pasigirti tikrai geru kalbos mokėjimu. Skurdus žodynas, nepažįstamos gramatikos taisyklės, tarimo klaidos”, - pasakoja A. Ignotaitė.

Jos teigimu, aštuonios savaitės itin aktyvaus mokymosi yra pakankamas laikas pramokti kalbos.

Kiekvieną savaitę dalyvių laukia iššūkis, vadinamoji projekto Challenge Day, kurios metu garsūs žmonės turės pademonstruoti pažangą ir įgytas žinias.

DELFI lankytojai garsių žmonių pastangas, pažangą ir nuotykius gali stebėti kas savaitę pasirodančiose projekto serijose. 

Jus, mieli DELFI skaitytojai, kviečiame ne tik stebėti projekto eigą, bet ir iki vasario 26 dienos balsuoti už didžiausią pažangą demostruojantį dalyvį. Jam atiteks specialus DELFI portalo prizas.

Iš vieno IP galite balsuoti iki 20 kartų. 


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją