Tryškių klebono pasiteiravus, ar ne jis sutuokė aktorę su mylimuoju, kitame ragelio gale pasigirdo: „Tokios informacijos neteikiu. Apie tai su jumis kalbėsiu tik gavęs vyskupo leidimą“.

Aktorė nuo žurnalistų jau seniai atsiribojusi tylos siena, tačiau vestuvių fakto nuojautą tik sustiprina sausio pradžioje žiniasklaidoje plačiai aptarinėtas ant aktorės bevardžio piršto sužibęs žiedelis, kurio atsiradimo reikšmės nei I. Jankauskaitė, nei jos mylimasis nekomentavo. Kaip ir kelias savaites trukusių atostogų Singapūre - buvo spėliojama, kad ten galėjo įvykti jųdviejų sužadėtuvės arba vestuvės.

Prieš aštuonerius metus I. Jankauskaitė buvo ištekėjusi už kino pasaulio atstovams gerai pažįstamo Gintaro Plytniko, su kuriuo skirtingais keliais pasuko po trejų bendro gyvenimo metų. Iš pirmosios santuokos aktorė augina sūnų Kostą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)