Stilingi tamsių spalvų drabužiai, gėlių motyvais puošti elegantiški bateliai, ryškus makiažas, vėjyje besiplaikstantys juodi ilgi ir garbanoti plaukai. Būtent taip atrodydama A. Dambrauskienė ankstų penktadienio rytą iš Kauno leidosi į romantišką savaitgalio kelionę Berlyne pas vyrą, kurio mylimuoju vadinti kol kas nesiryžta.

Po šiek tiek daugiau nei valandą trukusio skrydžio į Berlyno Šionefeldo oro uostą, moteris neskubėdama išlipo iš lėktuvo ir nužingsniavo bagažo skyriaus link. Pasiėmusi lagaminą, ponia Asta pasirodė ir atvykimo salėje, stabtelėjo prie atokiau nuo pagrindinio išėjimo esančios kelionių agentūros vitrinos. A. Dambrauskienei teko lukterėti šiek tiek daugiau nei pusvalandį. Jam prabėgus buvusi dainininko žmona jau skendo ją pasitikti atvykusio vyro glėbyje ir bučiniuose.

DELFI žiniomis, Astos draugas – Vokietijos turkas, vardu Enginas, tačiau moteris tvirtino, kad žmogaus tokiu vardu niekada nebuvo sutikusi.

„Pirmą kartą tokį girdžiu. Aš Berlyne ir visame pasaulyje turiu labai daug draugų, juos lankau. Mano širdis kol kas laisva yra, dar klausimas, ar kada įsimylėsiu. Nu ir kas, kad jis tamsus, aš irgi visa juodukė esu, tamsi tamsi, jis dar nesakė, kad myli“, - klausimams apie įsiplieskusius jausmus už akių užbėgti bandė Asta.

Paprašyta atskleisti, kuo vardu Vokietijos sostinėje ją pasitikęs vyras, moteris atvirauti nepanoro.

„Jis man neleido niekam sakyti, o aš pažadėjau. Esu katalikas, žodžio žmogus, kaip sakant. Negaliu jums išduoti vardo“, - nuotaikingai kalbėjo A. Dambrauskienė.

Klausiama, kodėl į oro uostą pasitikti atvyko vyras, su kuriuo susipažino prieš metus, o ne daugybę metų pažįstami bičiuliai, gyvenantys Vokietijoje, moteris surado, ką atsakyti: „Visi tuo metu dirbo. Atvažiavo tik tas, kas galėjo, kas labiausiai norėjo ir mane pasiėmė“.

Pasiteiravus, ką iki pirmadienio nuveikė Berlyne, A. Dambrauskienė tvirtino tiesiog gerai praleidusi laiką, su draugu atsipalaidavusi ir šauniai paūžusi keliuose naktiniuose klubuose, kurių pavadinimų, pobūdžio, kaip ir draugo vardo, įvardinti nepanoro.

„Nežinau, kas bus ateityje, gal po dešimties metų aš numirsiu. Su jausmais irgi negali žinoti žmogus. Gal jie ir atsiras, gal aš įsimylėsiu, o jis – mane. Neblogai būtų, klausykit... tokį vyrą. Dabar jausmai dar neužgimė, kaip sako... mano širdis šiuo metu yra laisva“, - kalbėjo ji.

A. Dambrauskienė sakė Berlyne apsilankanti retai ir neva nežino, kada vėl aplankys savo draugą.

„Tarp mūsų nieko nėra, tik laisvalaikis, bendravimas, praleidome daug laiko kartu. Jausmai dar neužgimė, neatsirado. Aš jam dar nieko nejaučiu ir nežinau, ar kada įsimylėsiu“, - atviravo buvusi garsaus dainininko žmona ir tikino negalinti prognozuoti, kaip susiklostys jųdviejų santykiai.

Po romantiško savaitgalio A. Dambrauskienė į namus sugrįžo pirmadienio rytą. Tuo metu naujienos apie moters apsilankymą Berlyne ir metus laiko trunkančią draugystę buvusio Astos vyro R. Dambrausko nepradžiugino. „Aš nekalbu apie ją ir taškas“, - tepasakė jis, paklaustas, ar džiaugiasi savo buvusios žmonos sėkme.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją