Ne šiaip sau kuo daugiau gerų emocijų suvartoti rekomenduoja gydytojai: jos padeda kovoti ne tik su bloga nuotaika ar sloga.

Tuo neabejoja ir naujojo „New York“ sezono programos sudarytojai. Šiemet ji nepaprastai plati – nuo pikantiškų spektaklių, aistringų šokių, humoro vakarų iki sunkiojo metalo koncertų.

Tuo bus galima įsitikinti jau naujo starto pristatymo vakarą, kai vos atvykusius svečius pasitiks romantiškos Donato Kalinausko klarneto melodijos. Dainininkės Aistė Pilvelytė ir Žaneta Jazerskytė taip pat paruošė specialią, labai moterišką ir jausmingą programą.

Vakaro metu bus galima ne tik paganyti akis į populiaraus TV šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvius scenoje, bet ir kartu pasimokyti gundančių Lotynų Amerikos šokiams būdingų judesių. Jiems akompanuos legendiniai „The Blues Makers“.

Gražiausius lankytojų bruožus pasiruošusi išryškinti šaržų meistrė Edita Suchodskytė. Aukciono metu ne tik bus galima įsigyti patikusius šaržus, bet ir prisidėti prie labai nuoširdžios akcijos. Dalis aukcione surinktų lėšų bus skirta transplantacijos laukiančius, su dovanotais organais toliau gyvenančius ar kitaip su donoryste susijusius žmones vienijančiai asociacijai „Gyvastis“.

Vakaro metu taip pat bus eksponuojama juvelyrės Dainoros Plėštienės dirbinių paroda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)