Prieš apdovanojimus D. Montvydas buvo užsiminęs, kad jam iš visų nominacijų, į kurias pretendavo, pati svarbiausia buvo Metų atlikėjo. Tačiau nuraškęs visas nominacijas, kuriose pretendavo, Donatas kiek pakeitė nuomonę.

"Iš tiesų man, kaip atlikėjui, Metų atlikėjo titulas tikrai buvo svarbus. Jis, neslėpkime to, šiek tiek paglostė mano savimeilę. Tačiau visos statulėlės man yra labai svarbios. Tai - labai solidūs apdovanojimai, dėl kurių tikrai nuoširdžiai džiaugiuosi", - po apdovanojimų ceremonijos DELFI prisipažino D. Montvydas.

Jaunosios kartos atlikėjui, praėjusiais metais laimėjusiam nacionalinę "Eurovizijos" atranką bei atstovavusiam Lietuvai tarptautiniame konkurse, šie metai išties buvo dosnūs įvertinimų.

"Kaip pastebėjo mano šeima, lyginiai skaičiai yra mano. Šie metai buvo labai dosnūs. Pastaruoju metu neturėjau laiko poilsiui. Viskas sukosi tik apie darbą. Labai tikiuosi, kad nauji metai man taip pat bus geri", - vylėsi geriausias šių metų atlikėjas.

Miegoti ant laurų D. Montvydas neketina. Šiais metais jis planuoja išleisti kelis singlus ir galvoti apie pergalę kitų metų "Eurovizijoje".
Vasario 14 dieną per televiziją ketina pristatyti naujausio savo vaizdo klipo premjerą.

"Dirbome prie jo pastaruosius kelis mėnesius. Ir jau ne už ilgo supažindinsiu klausytojus su naujausiu savo darbu", - pasakojo M.A.M.A. apdovanojimų žvaigždė.

Po renginio vaikinas skubėjo pasisveikinti su savo šeima, tėvais ir seserimi. "Mano sesutė net ašarytę išspaudė", - prisipažino D. Montvydas.

D. Montvydas M.A.M.A. muzikos apdovanojimuose - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)