Šeštadienį „Champagne“ bare rengiamas „Suicide DJs“ koncertas bus pirmasis Vilniuje nuo prieš tris mėnesius įvykusios albumo premjeros. Šio koncerto metu grupei bus įteiktas Lietuvos rekordų knygos raštas, užfiksuojantis ilgiausio mūsų šalyje kompaktinės plokštelės pavadinimo rekordą.

Pilną „Suicide DJs“ albumo pavadinimą sudaro daugiau kaip 150 žodžių: „Animation arba išsvajota kelionė mintimis tenai, kur nepripažintose erdvėse savo spindulius slepia chaoso deimantas ir skvarbus samurajaus žvilgsnis seka kiekvieną šeško judesį, o visos istorijos turi laimingą pabaigą; kaip ir ta, kai sulig paskutiniu oro gurkšniu įsmeigus pirštą į dangų buvo ištarta „Dieve, leisk pabaigt“ ir sąmonę pripildė visaapimančios harmonijos suvokimas, kuris smelkdamasis į pasaulio esmę užmigdė bei pažadino tave užliejantį prastos kokybės nuoširdžios muzikos skambesį, sumišusį su tolimų žodžių aidais, tolydžio stiprėjantį ir pavirstantį galinga bz šešėlių lavina, sugrįžtančia į tavo sąmonę pirmu pasitaikiusiu impulsu apie tai, kad žodžiai taip pat turi pojūčius, įsiklausyk, kaip verkia skiemuo neteisingai kirčiuojamas, ir kai jau laikas išeit, pakeliui atgal į realybę tu jauti, kad viskas aplink iš tiesų priklauso tau ir atsirado dėl tavęs, ir tai yra nepakartojama, ir kad kiekviena meilė turi atsaką, todėl to jausmo didybė paskandina tave, bet prieš paskęstant tau šmėkšteli, kad visa tai galbūt tėra tik greitai besikeičiantys vaizdai, sudarantys savotišką judesio iliuziją“.

„Suicide DJs“ savo koncerte sugros temperamentingą pusantros valandos trukmės programą. Dvi dienos prieš pasirodydami „Champagne“ bare muzikantai sudalyvaus „Radiocentro“ apdovanojimuose, kur pretenduoja laimėti metų miesto muzikos nominacijoje, ir šiame renginyje atliks savo kūrinį „Final Shot“. Praėjusią savaitę „Lietuvos ryto“ televizijoje grupė nufilmavo savo koncertą „Gyvai“, kuris bus parodytas vasario mėnesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją