Tai - Nėrius Pečiūra, "Timohi", Giedrė Smolskaitė, Ieva Zasimauskaitė ir Gabrielius Vagelis, "Alive way", Mundis ir Elvina, Beissoul ir Gabrielė Griciūtė, Feliksas iš "Merlin". Atrankos užkulisiuose sukinėjosi ir kompozitorius Raigardas Tautkus, N. Pečiūrai pasirodymą rengti padėjusi Daina Bilevičiūtė.

Transliaciją pradėjo gerokai ūgtelėjęs atlikėjas Bartas, sudalyvavęs filmavime svečio teisėmis ir atlikęs pora dainų iš savo repertuaro.

Visus atranikoje dalyvavusius atlikėjus vertino Darius Užkuraitis, žurnalistas Ramūnas Zilnys, Donatas Montvydas, Zita Kelmickaitė.

Komisija įvertino ir praėjusios laidos dalyvius. Pirmąją vietą jie skyrė Gabrieliui Vėgeliui. Susumavus komisijos vertinimus ir žiūrovų simpatijas, paaiškėjo, kurie trys atlikėjai keliauja į nacionalinės "Eurovizijos" pusfinalį. Tai - Andrius Pojavis, Gabrielius Vagelis, "Saulės broliai".

Pasirodžius Nėriui Pečiūrai ir jam pritariančioms manekenėms, pasipylė perlai. D. Montvydas leido suprasti, kad jo daina apgailėtina - Donatas nematąs jo kūrinio ne tik "Eurovizijoje", bet ir apskritai atsisakė komentuoti jos grožį. Atrankų vedėjas Andrius Rožickas įsitikinęs, kad N. Pečiūra - iš kosmoso, o šis, paprašytas perduoti linkėjimus savo planetai, papasakojo apie naujausią muzikinį albumą.

Kliuvo ir Mundžiui su Elvina - pasak komisijos narių, jiems nepavyko užmegzti ryšio su publika. Tai - didžiausias pasirodymo minusas.

Dar viena dalyvė - Giedrė Smolskaitė - "Eurovizijai" siūlo ne tik neblogai komisijos įvertintą kūrinį, bet ir ypatingą įvaizdį. Apie jį plačiau galite skaityti čia.

Kaip visada, šiek tiek ryškesnis už visus atrankos dalyvius kartu sudėjus buvo A. Rožickas, kuris per pertraukėlę - kol buvo laukiama Beissoul ir G. Griciūtės pasirodymo - linksmino publiką savo pastabomis ir prisipažinimais. Pavyzdžiui apie tai, kaip simpatizuoja Deivydui Zvonkui. "D. Zvonkus man labai simpatiškas kaip žmogus. Ir šiek tiek kaip kompozitorius", - publikai dėstė A. Rožickas.

Beje, būtent Beissoul ir Gabrielė sulaukė daugiausiai komplimento tiek dėl atlikimo, tiek dėl Raigardo Tautkaus kurtos dainos. Tiesa, sulaukė priekaištų dėl sceninio įvaizdžio - Beissoul vilkėto frako ir raudonų Gabrielės kelnių.

Apie tai, kaip dalyviams sekėsi pirmojoje atrankoje, skaityti galite ČIA.

Naujienų portale DELFI - atrankos akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)