Nuo ankstyvo ryto "Siemes" arenoje triūsė kelios dešimtys žmonių: buvo statoma scena, tikrinamas garsas, videoprojekcijos, vyko paskutiniai pasiruošimai pasirodymui.

Sel koncerto užkulisiai
Pats E. Dragūnas arenoje pasirodė apie 17 val. Kelias valandas arenoje truko generalinė repeticija su būriu apšvietimo, garso technikų ir profesionaliausių šalies muzikantų, grojančių su garsiausiais šalies atlikėjais.

"Sel" lyderis dvidešimtmečio koncertui ruošėsi puikiai nusiteikęs. Egidijus pats režisavo pasirodymus ir dirigavo paradui. "Apšvieskite šią dalį", "Pagarsinkite mano vokalą", "Dabar pabandome pagroti šią dainą. Kodėl ne iš eilės? Juk čia ne koks Celine Dion koncertas", - geros nuotaikos nestokojo E. Dragūnas.

Tiesa, savo kolegoms ir komandos nariams "selas" buvo reiklus. Tačiau pasiekęs norimą rezultatą, jis prieidavo prie muzikanto ar pritariančios vokalistės, ir su plačia šypsena iškeldavo nykštį į viršų. Arba, viduryje atliekamos dainos, rikteldavo: "Nuostabu, taip ir toliau." 

Štai, kaip šiuo metu atrodo arena ir jos užkulisiai:

Metų koncerte E. Dragūnas ketina atlikti visus garsiausius savo kūrinius. Nuo "Kontrolinio šūvio" iki "Aš žiūriu į tave, pasauli". Tiesa, visos "Sel" dainos skambės kitaip. Naujas aranžuotes sukūręs atlikėjas seniems hitams suteikė naują skambesį bei švelnesnį atspalvį.

Prieš dvidešimtmetį turbūt netgi pats "selas" nebūtų patikėjęs, kad kada nors scenoje jis atliks lyrišką dainą pritariant pianinui. Arba scenoje šokant vaikams.

Jaunieji šokėjai Laura ir Vilius
Beje, koncerte išties bus nemažai dėmesio skirta jaunajai mūsų kartai. Tėvystės įkvėptas E. Dragūnas į savo dvidešimtmečio koncertą pasikvietė du vaikus, kurie skambant kūriniui "Tavo laikas" atliks lyrišką šokį scenoje. 13-mečiai Karinos Jeremian šokių mokyklos auklėtiniai Laura ir Vilius DELFI prisipažino, kad labai nudžiugo sužinoję, jog šoks "Sel" koncerte.

Mažieji šokėjai dar nebuvo gimę, kai E. Dragūnas pradėjo koncertinę veiklą. Tačiau jo dainas puikiai žino. "Turiu jo senų albumų. Mačiau ir muzikinius video klipus, kur Egidijui 16-metų. Koks jis juokingas buvo su tomis plačiomis kelnėmis", - juokėsi pasirodymo prieš tūkstantinę auditoriją laukianti mažoji Laura. O jos šokių partneris Vilius prisipažino, kad dabartinės "sel" dainos jam patinka kur kas labiau, nei tos, kurias grojo prieš 20 metų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)