LRT užkulisiuose sukiojosi ne viena įspūdingais apdarais pasidabinusi atlikėja. N. Šiaudikytę drąsino didelė jos kolegių palaikymo komanda. N. Šiaudikytė pasipuošė tokia įspūdinga suknele, kad kažin, ar bereikia dainuoti. Tiesa, jos daina itin stipri - kurta Raigardo Tautkaus.

Pagrindinės Neringos varžovės įvaizdžio reikaluose - atlikėja Sophie, vilkėjusi juodą, įdomaus kirpimo suknelę ir priminusi Kleopatros ir Mirtišės derinį. Komisijos narys R. Zilnys įvaizdį apibūdino, kaip skirtą „Goth" stiliaus festivaliui. Sasha Song įrašė Sophie į savo favoritų sąrašą.

Įvaizdžiui akivaizdžiai dėmesio skyrė ir E. Jakštytė. Jį galite apžiūrėti nuotraukų galerijoje.

Pasižvalgyti į būsimus konkurentus atėjo ir Monika Linkytė. Svečio teisėmis filmavime dalyvavo praėjusių metų „Eurovizijos" atstovas Sasha Song. Jis tapo ir vienu iš komisijos narių ir įsitaisė šalia Zitos Kelmickaitės, Ramūno Zilnio, ir kompozitoriaus Deivydo Zvonkaus, kurio pasirodymas transliacija akivaizdžiai nudžino atrankų vedėją Andrių Rožicką. Vyras jau ir ankstesniuose filmavimuose deklaravo simpatijas Deivydui. Apie tai skaitykite ČIA.

Viena ryškiausių - E. Jakštytė

Seksualiai atrankoje nusiteikusi E. Jakštytė sulaukė nemažai pagyrų - D. Zvonkus Eglės pasirodymą laimino, Z. Kelmickaitė prisipažino, kad jai patiko viskas, o Sasha Song prisipažino meilėje: „Nesuprantu, kodėl tu iki šiol nebuvai „Eurovizijoj“. Tu žinai, kad aš tave labai myliu. <...> Tik dėl šokėjų – jie mirštančios gulbės, reikia šokti sinchroniškai, išraiškos. Reikia padirbėti.“

D. Zvonkus patarė Eglei atsisakyti pritariančiųjų vokalisčių, o A. Rožickas antrindamas pasiūlė jai tiesiog įspirti - ir šou būtų, ir kerštas už netinkamą dainavimą.

Kita ryški dalyvė - Neringa Šiaudikytė. Žinoma, ne ryškesnė už A. Rožicką, vis švelniai krimstelėdavusį Neringą tai dėl ūgio, tai dėl grupės, kurioje dainuoja. N. Šiaudikytei einant į užkulisius, sprogo vienas iš jai padovanotų balionų ir A. Rožickas situaciją nusprendė pagardinti dviprasmišku juokeliu: „Vienas balionas sprog. Tik nežinia, kuris." Salei prapliupus juokais, A. Rožickas kelioms akimirkoms nutilo, o tada nusprendė dar pajuokinti publiką: „Išėjo Minedas, galime pratęsti transliaciją."

Visi keturi komisijos nariai gyrė „Božolė" chorą. Anot Sashos Song, R. Zilnio. Z. Kelmickaitės ir D. Zvonkaus, sekstetas užbūrė savo laisve, energija, pro kraštus trykštančia jaunyste.

Žiūrovai savo poziciją šiuo klausimu galės išreikšti šeštadienį žiūrėdami transliaciją balsuodami.

Išaiškinti dar trys pusfinalininkai

Paaiškėjo dar trys atrankų dalyviai, patekę į „Eurovizijos“ pusfinalį. Daugiausiai balų komisija skyrė Beissoul ir Gabrielei Griciūtei, Ievai Zasimauskaitei ir Gabrieliui Vageliui bei Giedrei Smolskaitei, mažiausiai – Nėriui Pečiūrai. Susumavus balus tapo aišku, kad pusfinalyje pamatysime Timohi, Ievą Zasimauskaitę ir Gabrielių Vagelį bei Beissoul ir Gabrielę Griciūtę.

Apie kitus pusfinalio dalyvius skaitykite ČIA.

DELFI galerijoje - atrankos akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)