„Mano dialogai su televizijomis vis dar tęsiasi, todėl nieko konkretaus pasakyti negaliu. Jei žinočiau, tikrai pasakyčiau, kur būsiu ateinantį sezoną. Tačiau galiu pasakyti tiek, kad neturiu patvirtinimo, kad mano laida toliau bus BTV eteryje. Bet visa vasara dar prieš akis ir šitie dalykai, be abejo, gali pasikeisti“, - naujienų portalui DELFI sakė A. Užkalnis.

Tiesa, žinomas vyras neslėpė, jog jam ir toliau būtų smagu turėti savo laidą. „Užkalnio 5” gyvavo du sezonus ir turėjo savo žiūrovą. Jų skaičius sėkmingai augo. Tačiau aš niekada nebuvau vien tik televizijos žmogus. Visada užsiėmiau ir kita veikla. Todėl jei taip nutiktų, kad manęs televizijoje neliktų, nemanau, kad būtų didelė tragedija man ar mano žiūrovams. Niekas neturi eterio iki gyvenimo pabaigos“, - į situaciją optimistiškai žiūrėjo žurnalistas.

Už BTV programų tinklelį atsakingas Liutauras Elkimavičius DELFI portalui pasakojo, kad šiuo metu A. Užkalnio laidos likimas yra neaiškus.

„Kol kas vyksta procesas, kuris dar nesibaigė. Tikrai kai kurios laidos bus nuimtos, vietoj jų atsiras naujų. Dabar derinami ir planuojami visų trijų televizijos kanalų tinkleliai. Vyksta sunkus procesas tarp daugybės LNK grupės kanalų, bet priimtų galutinių sprendimų dar nėra, - DELFI sakė L. Elkimavičius. - Tačiau mes savo žmones mylime ir tikrai nesistengiame jų atsikratyti. Užkalnio laidą eteryje du metus laikėme ne šiaip sau - mes ja tikime. Bet viskas dar procese."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (346)