Iljai - rudens atostogos, todėl jis dienas leidžia Visagine, kur gyvena jo tėtis. Nuo šio rudens jaunasis dainininkas persikėlė gyventi į Vilnių ir pradėjo studijuoti M.K.Čiurlionio meno mokykloje. Vilniuje apsistojusi ir jo mama bei sesuo. Vaikinas gyvena mokyklos bendrabutyje, tačiau sako, kad labai pasiilgsta šeimos.

„Mokslai M.K.Čiurlionio menų mokykloje sunkesni negu Visagine. Daugiau pamokų, bet laisvo laiko užtenka. Sunkiausiai sekasi lietuvių kalba. Dabar mokomės kirčiavimo, bet man, atėjusiam iš rusų mokyklos, nelengva suprasti, kada reikia rašyti „ė“, o kada „e“ ir pan. Jau rašiau savo pirmąjį diktantą – mokytoja pagyrė. Stengiuosi greitai tobulėti,“ - apie mokslus pasakojo Ilja.

Jaunajam talentui labiausiai patinka biologijos ir vokalo pamokos. Dainavimo Ilja mokosi pas maestro Virgilijų Noreiką.

„Vos susipažinęs su juo, pamačiau, koks tai nepasipūtęs žmogus, neįtikėtina, kad tai - Lietuvos žvaigždė. Jis labai stengiasi su visais mokiniais rasti bendrą kalbą. Kartais, kai man būna sunku, net kalba rusiškai. Jo pamokos vyksta dukart per savaitę. V.Noreika ne tik dėsto sausą informaciją, bet ir dalijasi savo gyvenimiška patirtimi, pasakoja įdomias patirtas istorijas“, - žavisi Ilja.

Jis visada klausia V.Noreikos patarimo eidamas į projektą „2 minutės šlovės“. Mokytojas pataria pasirinkti balsui tinkamą dainą ir atlikti ją atsargiai, nepersitempti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją