Renginį lyriškai atlikta daina „Per vėlai” pradėjo grupė „Studentės” (buvusios „Mokinukės”). Merginų kūrinys tapo serialo tituline daina. Išklausę kūrinį susirinkusieji plojimų merginoms nešykštėjo. Savo auklėtines, kaip jau yra įprasta, į renginį atlydėjo muzikos prodiuserė ir pedagogė Laima Lapkauskaitė.

Prie mikrofono priėjęs J. Jefremovas žadėjo, kad naujajame sezone žiūrovai turės galimybę išvysti net 100-ą eterio įžymybių, iš kurių net 20-imt vaidina netrukus eteryje startuosiančiame seriale „Emilija“.

„Iš 16-os TV3 naujų projektų pirmasis startuoja serialas „Emilija“. Mes su prodiuseriu Rolandu Skaisgiriu norime išstumti iš lietuviškos rinkos pigią rusišką ir Lotynų Amerikos produkciją, kas liečia būtent LNK televiziją. Pernai mums nepavyko pilnai įgyvendinti šio plano dėl klastingų LNK programavimo strategijų“, - kalbėjo J. Jefremovas.

Programų direktoriaus teigimu, esą LNK laukė iki paskutinės minutės, kol TV3 televizija išplatino žiniasklaidai savo programą, o tuomet, matydami savo konkurentų tinklelį, savajame darė pakeitimus ir panašaus formato laidas žiūrovams pasiūlė žiūrėti tuo pat metu, kaip ir TV3 televizija.

„Tai darė tam, kad nesuteiktų žiūrovams galimybės pasirinkti“, - kalbėjo J. Jefremovas ir pabrėžė, kad šį kartą paruošė netradicinių tinklelio sprendimų ir mano, kad LNK padaryti tą patį bus gerokai sunkiau. „Šitaip mes suteiksime žiūrovams galimybę pamatyti Rolando Skaisgirio ir „Videometros“ produkciją“, - įsitikinęs TV3 programų direktorius.

Peržiūrėjus pirmąją intriguojamą „Emilijos” seriją žurnalistai buvo pakviesti dalyvauti viktorinoje. Aktorius Ramūnas Cicėnas žiniasklaidos atstovams uždavinėjo klausimus parodytos serijos tema.

Serialo „Emilija“ pristatymo vakarėlio akimirkas rasite nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją