„Gal kai kam politika - geriausias biznis“, - sako milijonierius Stasys Brundza.

„Bet gal yra ir filantropų“, - priduria buvęs geriausias Lietuvos lenktynininkas. Pats jis daugiau nenori patarinėti nei merams, nei ministrams, o kandidatuoja į Seimą pats.

Tuo tarpu šalia S.Brundzos studijoje sėdinčio Šarūno Navickio turto ir pajamų deklaracijoje – nuliai. „Taip, aš neturiu tokio prabangaus laikrodžio kaip S.Brundza, ir nesu atviras gėjus kaip iš kitos pusės sėdintis Rokas Žilinskas, bet mes to neslepiam ir atvirai kalbėdami apie problemas rasim bendrą kalbą ir Seime“ – prisipažino publicistu ir rašytoju prisistatantis Š. Navickis.

Tačiau Seime pasigydęs J.Jagminas jiems pataria neturėti didelių iliuzijų. Partijas jis vadina partinėmis „šaikomis“, ir, pabuvęs Seimo nariu dvi kadencijas, daugiau nebekandidatuoja.

Donalda Meiželytė taip pat nusprendė nesiekti mandato.

„Aš esu protingas žmogus. Iš tiesų dar noriu šeimos, ramybės, susilaukti vaikų, o ne jaustis kaip kokiu klozetu. Žmonės, mielieji, ar gerai aš darau, kad neinu į Seimą?“ – laidoje Donalda kreipėsi į publiką ir susilaukė pritariančių plojimų. Bet publika ne vien plojo.

„Iš to kaip mes gyvenam – nesimato, kad jūs gerai dirbot. Jeigu aš taip dirbčiau, mane išmestų už borto. O aš dirbu virėju laive“, - Seimo nariai sulaukė žiūrovo priekaišto iš publikos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)