Po šio ypatingo vakaro dėl galimybės laimėti daugiau kaip 100 000 litų, kovos likę 14 „Paslapčių namų“ dalyvių.

Viktorija tiesioginiame eteryje nusprendė surizikuoti ir spėjo Elitos paslaptį - pasak moters Elita yra patyrusi prievartą, tačiau paaiškėjo, kad tai - ne ta paslaptis, kurią slepia Elita.

Tiesioginiame eteryje surengta ir daugiau staigmenų. Studijoje pakalbintas Viktorijos darbdavys ir draugas, prisipažinęs, kad malonu jam savo moterį stebėti 24 valandas per parą.

Scenoje pasirodė ir Diletos kolegės „4 Roses", pradžiuginusios, o kartu ir sugraudinusios savo izoliuotąją draugę.

Iškritusioji Elita sakė nesitikėjusi palikti šou ir tvirtino, kad toks sprendimas ne tik netikėtas, bet ir labai ją nuliūdinęs.

Išeidama Elita paviešino savąją paslaptį: „Mano buvęs vaikinas parsidavinėjo gėjams." Šis sakinys sutrikdė ne tik studijoje sėdėjusią publiką, bet be žodžių paliko ir šou vedėjus Agnę Grigaliūnienę ir Marijoną Mikutavičių. Kurį laiką tvyrojo nejauki tyla.

Atskleistos dar kelios paslaptys: vienas šou dalyvis slepia, kad jo žmona yra pirmoji ir vienintelė jo gyvenimo moteris. Kitas dalyvaujantis, kad buvo įtariamas byloje dėl tėvo mirties.

Naujienų portale DELFI kviečiame balsuoti: kuri moteris, jūsų manymu, neverta tęsti dalyvavimo realybės šou?


DELFI - transliacijos nuotraukų galerija!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (508)