Premjeros metu buvo patenkintas TV3 žiūrovų smalsumas: atskleistos kai kurių dalyvių paslaptys, pristatytas „Paslapčių namų“ himnas ir paviešinti kadrai su 24 valandas „Paslapčių name“ praleidusiomis įžymybėmis.

„Žiūrovai pirmą kartą išvydo penkiolika „Paslapčių namų“ dalyvių, kurie dvylikai savaičių atsisveikino su artimaisiais. Ištisas 24 valandas per parą jie bus stebimi per televiziją“, – sako šou prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Vienas labiausiai intriguojančių namų erdvių - nuodėmių kambarys. Čia, anot kūrėjų, ryškės labiausiai netikėtos šou dalyvių istorijos. Kaip tikino vienas šou vedėjų, Marijus Mikutavičius, "Paslapčių namuose" sąlygos gyventi kur kas prastesnės nei kalėjime.

Pirmoji tiesioginiame eteryje pristatyta šou dalyvė Laura, Mykolo Romerio universiteto studentė. Laura džiaugiasi galėdama dalyvauti naujajame šou ir tikisi, kad čia jai seksis. Atvykusi į patalpas, kuriose greičiausiai praleis ne vieną mėnesį, Laura pirmiausiai apsižvalgė, apžiūrėjo interjerą.
Laura

"Kažkodėl į ją kreipėsi "balsas", paslapčių namų šeimininkas, ir pakvietė ją į išpažinčių kambarį", - intrigavo A. Grigaliūnienė.

Antrasis šou dalyvis - Gintautas iš Kauno, dievinantis aromaterapinius masažus ir juos atliekantis. Jis - aktorius mėgėjas.

M. Mikutavičiaus paklaustas, ar masažuos šou metu visus panorėjusius, Gintautas paaiškino, kad masažą darys tik jam patikusiems dalyviams.

"Balsas" taip pat ir Gintautą pakvietė prie išpažinčių kambario, kuriame vaikinas jau rado Laurą. "Balsas" Gintautui ir Laurai patikėjo pirmąją užduotį - liepė vaidinti porą, kad kitiems dalyviams net nekiltų abejonių, jog tai - ne tiesa.
Gintautas
Trečioji dalyvė - Karolina iš Mažeikių. Mergina iki šiol gyveno su tėvais ir savarankiškai bandys gyventi ne nuomojamame bute, bet "Paslapčių namuose". "Aš laimėti esu nusiteikusi. Tikiu savo pergale", - vos atvykusi į patalpas, kuriose tiki gyventi tris mėnesius, kalbėjo Karolina.
Karolina
Ketvirtasis į "Paslapčių namus" atvyko 20-metis Andrius. "Mėgstu blefuoti", - vos atvykęs į šou M. Mikutavičiui prasitarė vaikinas.
Andrius
Penktoji dalyvė - 29-erių Jolita. Ji - dainuojanti teisininikė, dirba juriste, moka dainuoti. M. Mikutavičiaus paklausta, ar ją išmetė iš darbo, kad kaunietė ryžosi dalyvauti tris mėnesius truksiančiame šou, moteris paaiškino tiesiog pasiėmusi atostogų. Atvykusi į patalpas, kuriose bandys išsaugoti asmenines paslaptis, Jolita apsidžiaugė, kad "Paslapčių namuose" jos jau laukė kiti dalyviai.
Jolita

Šeštasis į šou atvyko Vytautas iš Klaipėdos. Vaikino svajonė - tapti TV laidų vedėju. Ar jam pavyks įgyvendinti savo svajonę, parodys laikas.

Penki dar prieš Vytautą į šou atvykę dalyviai vaikiną pasitiko prisistatydami.
Vytautas
Septintoji dalyvė - Avgustina - modelis ir šokėja. Mergina pasakojo, kad jos nepažįstantys aplinkiniai ją palaiko užsieniete dėl egzotiškos išvaizdos.
Avgusta
Aštuntasis dalyvis Valdas. Vaikinui nesvetima kompanija ir šurmulys, todėl jis pažadėjo su visais puikiai sutarti ir daug bendrauti.
Valdas
Devintoji - šviesiaplaukė Indrė iš Kuršėnų - nepataisoma optimistė ir čiauškalė. "Paslapčių namuose" mergina atskleidė gyvenusi ir dirbusi fabrike Anglijoje.
Indrė
Dešimtasis dalyvis - Šarūnas - aktorius, šiuo metu draugams padedantis kurti verslą, kartais dirba restorane.
Šarūnas
Vienuoliktoji - 26-erių Elita, aukle dirbanti namų šeimininkė. Mergina mėgsta keliauti, jos aistra - gyvūnai ir automobiliai. Elita sakė savyje vis atrandanti naujų talentų.
Elita
Dvyliktasis "Paslapčių namų" dalyvis - Tomas. Vaikinas tikisi kada nors tapti garsiu.
Tomas
Tryliktoji dalyvė - 35-erių Viktorija, domisi neurolingvistiniu programavimu. "Pati sau esu ir feniksas, ir geležinė moteris, ir ledas, ir ugnis", - intriguodama apie save pasakojo Viktorija. "Manau, mes gliaudysime vieni kitus it riešutus", - prieš įeidama į patalpas, kuriose tikisi išgyventi net tris mėnesius, kalbėjo ji.
Viktorija
Keturioliktasis į šou atvyko 30-metis Ernestas, dviejų vaikų tėvas, palikęs šeimą dėl "Paslapčių namų". Vyras nevengia avantiūrų. "Aš noriu 100 tūkstančių", - prisistatydamas kalbėjo Ernestas.
Ernestas
Penklioliktoji dalyvė - Dileta iš grupės "4 Roses". Ją į šou nuo scenos, kurioje koncertavo, du vyrai, veidus pridengę motociklininkų šalmais. Likusios grupės merginos scenoje aiškino, jog koncertai suplanuoti jau sekmadienį, taigi, pasirodyti scenoje artimiausius tris mėnesius joms teks trise - be Diletos.
Dileta (antra iš kairės)

Karolina - pirmoji dalyvė, gavusi "balso" užduotį telefonu. Pakėlusi ragelį suskambus skambučiui, Karolina buvo informuota, ką turi padaryti. Merginai "balsas" liepė išskirti Gintautą ir Laurą, vaidinančius porą. Tiesa, Karolina niekam apie tai prasitarti negali. Be to, jis nežino, jog iš tiesų Gintautas ir Laura - ne pora. Jei užduoties merginai nepavyks įvykdyti, visi dalyviai bus nubausti. Kokia bausmė bus taikoma šou dalyviams, kol kas laikoma paslaptyje.

„Paslapčių namų“ vedėjai Marijus Mikutavičius ir Agnė Grigaliūnienė TV3 žiūrovus supažindino su penkiolika jaunų, žavių, intriguojančias paslaptis slepiančių žmonių. Vos dalyviams įžengus į namą, TV3 žiūrovų smalsumas buvo patenkintas – vedėjai atskleidė keletą paslapčių. Ar dalyviams ilgai pavyks jas išsaugoti nuo konkurentų?

„Į intriguojantį žaidimą nėrę projekto dalyviai nė nenumano, kad juos stebėsiantys ir į tikrą detektyvą kartu su jais įsitrauksiantys žiūrovai jau žinos keletą sensacingų paslapčių“, – kalbėjo Samas.

Į paslapčių namus beveik 3 mėnesius kojos neįkels nė vienas žmogus iš realaus pasaulio. Daugiau nei 100 tūkst. litų – dėl tokios pinigų sumos varžysis „Paslapčių namų“ gyventojai.

Tačiau tai ne vienintelė staigmena, laukianti žiūrovų. Ką tik finišavusio muzikinio projekto „X Faktorius“ dalyviai paruošė staigmeną „Paslapčių namų“ žiūrovams. „X Faktoriaus“ nugalėtoja Giedrė, repo trejeto RSP narys Dominykas ir „4 Roses“ merginos ką tik studijoje įrašė naujojo realybės šou himną. Jį gyvai atliko realybės šou premjeros metu.

Premjeros metu taip pat buvo parodyti pikantiški kadrai iš 24 valandas „Paslapčių namuose“ praleidusių įžymių žmonių gyvenimo. Tarp jų buvo „Power Hit Radio“ laidų vedėjai Raminta Vyšniauskaitė ir Saulius Baniulis, žinomas plaukų stilistas Valerijus Gigevičius, šokėjas ir fotografas Naglis Bierancas bei kiti.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (509)