„Amžinai mano širdyje“, – ant vaikino nugaros šono japoniškais hieroglifais ištatuiruoti žodžiai, skirti svarbiausiam žmogui Vytauto gyvenime – seneliui.

„Kai 2012-ųjų pabaigoje visi laukė išpranašautos pasaulio pabaigos, užgeso mano senelis. Nors visiems pasaulio pabaiga neatėjo, aš sulaukiau savosios“, – vieną svarbiausių ir skaudžiausių gyvenimo detalių atskleidžia dvidešimtmetis.

„Visą gyvenimą gyvenau su juo. Mama neturėjo sąlygų manęs auginti, gyveno ir dirbo užsienyje. Senelis man atstojo visą pasaulį – buvo man pirmiausia geriausias draugas, vėliau tėvas ir galiausiai senelis“, – apie svarbiausią savo gyvenimo žmogų pasakoja Vytautas.

Šios netekties ir akivaizdaus jos įamžinimo ant kūno – jau aštuntą savaitę paslaptis gliaudantys „Paslapčių namų“ dalyviai neužčiuopė. „Mano paslaptis yra akivaizdi ir apčiuopiama. Jūs ją matote kiekvieną dieną“, – ne kartą buvo prasitaręs Vytautas.

Iš „Paslapčių namų“ iškeldinus Vytautą, likęs aštuntukas neteko galimybės spėti jo paslapties ir pasiimti turėtus vaikino pinigus. Pasitraukus vienai žaidimo figūrai, dalyviai dar akyliau stebi vieni kitus, pavojingai priartėdami prie paslapties atskleidimo. Koją kiša vis sunkiau tramdomos emocijos.

Nuotraukų galerijoje - šeštadienio savaitės finalo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)