Liko vos trys finaliniai vakarai ir LNK šokių konkursas „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ baigsis įspūdingu vakaru prieš pat Naujuosius, gruodžio 30-ąją.

Šokių konkurse teliko septynios poros, iš kurių penkios pasieks Naujametį finalą. Pirmųjų trijų vietų laimėtojai paskutinėje konkurso laidoje pasidalins 40 tūkstančių litų prizą.

Paskutinė pora, nepatekusi į finalinę pasirodymų seriją, buvo Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas. Priešpaskutiniai liko Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė. Pora dar prieš pasirodymą prisipažino, kad nuleido rankas.„Yra vertesnių porų negu mes, labiau norinčių laimėti “, - liūdnai šypsojosi Merūno partnerė Ieva ir prisipažino, kad tikėjosi, jog Merūnui pavyks labiau. „Bet jis neturėjo tam laiko“, - aktyviai koncertuojantį operos solistą teisino jo partnerė.

Komisija Merūnui ir Ievai skyrė mažiausiai balų, Edita Daniūtė – vos du, bet juo nuo iškritimo išgelbėjo žiūrovai. Žiūrovai mažiausiai balsavo už Jurgą su Andriumi, daugiausiai – už Tiną su Andriumi.
Komisija daugiausia balų skyrė Tinai ir Tadui.


Kultūros ministro paieškos

Laidoje buvo aptarinėjamos praėjusios savaitės aktualijos aktualijos. "Ar jums, gerbiama Daniūte, niekas nesiūlė tapti kultūros ministre?" - traukdama per dantį komisijos narį Giedrių Drukteinį klausė Rūta Mikelkevičiūtė.

"Man ką tik paskambino Viktoras ir pasiūlė tapti kultūros ministru. Tačiau norėčiau su jumis pasitarti, ką daryti nes dabar svarstau galimybę tapti ūkio ministru", - kilnodamas antakius kalbėjo Vytenis Pauliukaitis.

Naujam romanui - būrėjos prognozės

Neliko nepastebėtas ir žiniasklaidoje aptarinėjamas R. Židonytės bei D. Baumilos romanas. Būtent jų meilės įkvėpta yra ir šio sekmadienio laida. "Kviečiu šokti. Pažadinta aistra" dalyviai improvizavo romanų tema. O būrėja Vaiva Budraitytė tikrino, koks dar romanas gali įsiplieksti ant projekto parketo.

Santykių nebeslepiantys Donatas ir Rasa projekte pirmą kartą viešai pasirodė kaip pora. Jie ant parketo šoko fokstrotą apie romaną svajonėse. Jis – romantiškas kalinys. Ji – jo svajonių moteris. Jis svajoja ją apglėbti... Į laidą pakviesta būrėja V. Budraitytė savotiškai išpranašavo ateitį ir pramogų pasaulyje užgimusiai naujajai porai.

"Donatas yra liūtas, jam visą gyvenimą teks bėgti nuo nuobodulio ir visada reikės ieškoti adrenalino. Kai jau užeis toks poreikis vėl ieškoti adrenalino, pradėk šokinėti nuo bokšto, kad reguliariai nereikėtų keisti žmonų", - patarė V. Budraitytė.

Įkūnijo slapčiausias nuodėmes

Kur kas proziškesnį romaną šoko verslininkė Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis. Jų šokio tema – paskutinė kurortinio romano diena.

Muzikos prodiuserė Jurga Anusauskienė tapo prabangaus viešbučio viešnia, o jos jaunutis šokių partneris Andrius Greblikas – liokajumi, kuris nieko prieš užmegzti romaną su turtinga ponia. Komisijai eilinį kartą užkliuvo poros pastangos surengti teatralizuotą pasirodymą.

Aktorė Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis parodė, kas slepiasi moterų spintose, kai į komandiruotę išvažiuoja teisėtas vyras.

Romanas tarp dviejų nepažįstamųjų Buenos Airėse – tai dainininkės Katažinos ir Dainiaus Dimšos meilės tango.

Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė šoko kvikstepą – į Italiją atvykusios amerikiečio ir italės dainininkės romaną. O ispanišką romaną pagal dainininkės Yasmin Levy dainą „Me voy“ šoko Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila.

Galutinė rezultatų lentelė:

1. Katažina Niemycko ir Dainius Dimša
2. Kristina Navickaitė – Tina ir Tadas Rimgaila
3. Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis
4. Donatas Baumila ir Rasa Židonytė
5. Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis
6. Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė
7. Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (331)