Po keturių mėnesių sunkaus darbo paaiškėjo geriausia šių metų "Kviečiu šokti. Pažadinta aistra" pora. Projekto nugalėtojais tapo K. Niemycko ir D. Dimša. Pirmosios vietos laimėtojų porai už triūsą bei prakaitą, pralietą 19 savaičių televizijos šokių projekte, atiteko 25 tūkst. litų.

Pinigus leis vestuvėms?

Po pergalės projekto nugalėtoja K. Niemycko prisipažino, kad labai susigraudino. Emocijų protrūkį ji jau buvo numačiusi iš anksto. Todėl suknelės liemenėlėje pasislėpė keletą popierinių nosinaičių ašaroms valyti. "Esu jautri, kaip ir mano tėtis", - juokėsi atsigauti dar negalinti Katažina.

Beje, užkulisiuose Jurga Anusauskienė išdavė, kad Katažinos mylimasis Deivydas Zvonkus laimėtus pinigus norėtų investuoti poros vestuvių puotai. Tai išgirdusi K. Niemycko nusišypsojo.

"Štai, pasirodo, kas vyksta man už akių. Na, tai aš sėdžiu čia, laukiu, kol jis ateis pirštis", - juokavo jauna moteris.

Tina daugiau nebešoks

Antrąją vietą projekte užėmė ir 10 tūkst. litų laimėjo K. Navickaitė-Tina ir T. Rimgaila. Kristina neslėpė nusivylimo ir prisipažino, kad daugiau ji nebežengs ant šokių parketo.

"Komisija klydo sakydama, kad mes su Tadu šoksime ir po šokių projekto. Iš tiesų tai buvo paskutini skartas, kai po ilgos pertraukos grįžau į televiziją. Tadas tikrai šoks su savo kolektyvais, bet aš turiu kitų projektų", - sunkiai nuslėpdama ašaras kalbėjo K. Navickaitė-Tina.

Treti liko bei 5 tūkst. litų prizą pelnė aktorė A. Štukytė ir T. Slausgalvis.

Ketvirtą vietą užėmė I. Kazlauskaitė ir O. Andriekus, penkti liko D. Baumila ir R. Židonytė.

Penkios stipriausios poros

Pirmieji finale pasirodė D. Baumila ir R. Židonytė. Komisijos narė Edita Daniūtė pagyrė dainininką už tai, kad į finalą jis pateko vienintelis vyras iš visų mėgėjų dalyvių. Ši pora nuo rugpjūčio sušoko keturiolika šokių.

Antrieji finalinį šoko K. Niemycko ir D. Dimša. Anot E. Daniūtės, jei pora nori laimėti, turi atsikratyti ją kamuojančio jaudulio. Iš tiesų, Katažina su Dainiumi Teatro arenoje, kur vyksta filmavimas, sulaukė didžiausio publikos palaikymo. Ši pora, anot Vytenio Pauliukaičio, nuo vasaros projekte sušoko netgi septyniolika skirtingų šokių.

Gana netradicinį stilių finalui pasirinko aktorė A. Štukytė ir T. Slausgalvis. Pora pasipuošė ne gundančia vakarine suknele ir smokingu, bet kosmonautų kostiumus primenančia apranga. E. Daniūtė prisipažino, kad projekto pradžioje ši pora tikrai nesužibėjo, bet šiandien ji superfinale ji - tikrai pelnytai.

Įspūdingą numerį paruošė K. Navickaitė-Tina ir T. Rimgaila. Jie sušoko kaip šachmatų figūros. Tačiau V. Pauliukaitis pastebėjo, kad žavingoji Tina daugiau vaidino, o ne šoko. O štai E. Daniūtė siuntė linkėjimus nuostabiai poros stilistei, kuriančiai įspūdingus kostiumus. Be to, pridėjo, kad teatrališkumas - šios poros stiprioji pusė. Antrasis poros šokis taip pat buvo labai emocingas. Po jo Tina negalėjo sulaikyti ašarų. "Tai - džiaugsmo ašaros", - neslėpė ji.

I. Kazlauskaitė ir O. Andriekus projekte sušoko dešimt šokių. Per finalą Ingrida su Ovidijumi atliko indėniškais ritmais alsuojantį numerį.

Balus dalino žvaigždės

Komisija poras per finalą vertino gana neįprastai. Kviestinės žvaigždės savo balsus atidavė dovanodami dalyviams raudonas rožes. Po pirmojo šokio raudoną rožę - savo balą baleto primarijus Nerijus Juška atidavė K. Navickaitės-Tinos ir T. Rimgailos porai. Dainininkė Irena Starošaitė D. Dimšai ir K. Niemycko. "Nes turiu jam šiokią tokią skolelę", - paaiškino praėjusiame projekte su šiuo šokėju laimėjusi I. Starošaitė. Šiai porai savo rožę taip pat atidavė ir slaptasis komisijos narys Radži. Jogaila Morkūnas savo balą - raudoną rožę skyrė A. Štukytei ir T. Slausgalviui.

Po antrojo šokio E. Daniūtė daugiausiai balsų-rožių atidavė K. Niemycko ir D. Dimšai. Giedrius Drukteinis, Vytenis Pauliukaitis bei Aurelijus Liškauskas maksimalų rožių skaičių taip pat skyrė pastarajai porai. Jie surinko daugiausiai komisijos balsų.

Už visas penkias poras žiūrovai atidavė per 400 tūkst. savo balsų. Daugiausia balų – net 177 736 – gavo Katažina ir Dainius, vos keliolika tūkstančių balsų skirtumu atsiliko Tina ir Tadas, už kurios balsuota 163 956 kartus. Už Aušrą ir Tomą balsuota 28 792, už Ingridą ir Ovidijų – 9732. Mažiausiai skambučių sulaukė Donatas ir Rasa – 9427 skambučius.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2120)