„Mieli draugai, tikiuosi, visi suprasite, kad norėjau šią žinią išlaikyti paslaptyje, tačiau mane pasiekė žinia, jog netrukus apie tai suuodė žiniasklaida. Tad noriu pati jums apie tai pranešti“, - rašo 45-erių S.O`Connor.

Moteris kaltina savo vyro aplinkos žmones, kurie jam daro per didelę įtaką.

„Praėjus trims valandoms po sutuoktuvių, supratau, kad padarėme klaidą ir mūsų santuoka iširo dėl tam tikrų žmonių mano vyro gyvenime ir dėl laukinės kelionės, į kurią mano iniciatyva nukėlė marihuanos dūmas vestuvių naktį, kadangi alkoholio aš nevartoju. Ši patirtis mano vyrą stipriai sužeidė ir labai neigiamai paveikė, kaip ir artimų jam žmonių požiūris į mūsų santuoką. Man pasidarė aišku, kad likus su manim, jam teks per daug atsisakyti“, – teigė Sinead O‘Conor.

Ji pabrėžė: „Moteris nori suteikti vyrui džiaugsmo. Jei myli žmogų, paleisk jį.“

Dainininkė pridūrė: „Jis – nuostabus žmogus, labai jį myliu. Apgailestauju, kad nesu įprasta moteris. Kad ir skaudu pripažinti, manau, paskubėjome susituokti iš altruistinių paskatų, nesuvokėme ir nebuvome pasirengę mano vyro ir jam artimų žmonių gyvenimo padariniams. Jis jautėsi baisiai nelaimingas, todėl nutraukiau santuoką. Manu, jis per geras tai padaryti ir per geras spęsti spąstus.

Poros vedybų ceremonija buvo taip pat kiek neįprasta. Jiedu susituokė Las Vegase, ant galinės rožinio kadilako sedynės. Nuotaka buvo pasipuošusi ilga rožine suknele, atidengiančia visas jos tatuiruotes.

"Tai nebuvo tradicinė vestuvių suknelė, tačiau ir pačios sutuoktuvės buvo netradicinės", - žurnalui "People" sakė šaltinis.

Ceremonija truko vos dešimt minučių, o po to visi susirinkusieji nuotakai sudainavo "Happy Birthday". Pora susituokė po trijų mėnesių draugystės, o susipažino jie internete.

S. O‘Connor turi keturis vaikus iš ankstesnių santuokų su muzikos prodiuseriu Johnu Reynolsu ir žurnalistu Nicholasu Sommerladu. Visi jos vaikai taip pat dalyvavo ceremonijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją