„Iš tikrųjų per pastaruosius trejus metus, kai dar vartojau alkoholį, kas kartą prisigerdavau iki sąmonės netekimo. Sąmonės netekimas buvo mano arkliukas“, - prisipažino kino žvaigždė.

22 metų aktorius pridūrė buvęs taip sunerimęs dėl savo elgesio viešumoje, jog „būdamas vos 20 metų“ tapo tikru atsiskyrėliu ir pradėjo gerti vienas namie.

„Gėrimas buvo labai žalingas mano sveikatai: tiek kūnui, tiek socialiniam gyvenimui. Šiuo klausimu net nekyla klausimų. Gyvenau nuolatinėje baimėje – ką buvau sutikęs, ką žmonėms galėjau pasakyti, ką jiems netgi galėjau padaryti. Todėl užsidarydavau vienas namie ir gerdavau. Dvidešimties buvau tikras atsiskyrėlis. Kaip patetiška – tai iš tikrųjų nebuvau aš. Aš linksmas, mandagus žmogus, o buvau pavirtęs grubiu nuoboda. Ilgą laiką žmonės man sakė: manom, jog turi problemą. Galiausiai tai supratau ir pats“, - atvirauja jaunasis aktorius.

Su alkoholiu kino žvaigždei problemų kilo, kai jam sukako 18 metų. Situacijai pradėjus darytis nevaldomai, D. Radcliffe kreipėsi į Gary Oldmaną, taip pat vaidinusį filmuose apie jaunąjį burtininką ir 10-ame XX amžiaus dešimtmetyje kovojusį su alkoholizmu.

„Vieną kartą su juo apie tai kalbėjau. Nesakiau, kad turiu problemą – nes tuomet taip tikrai dar nemaniau. Tuomet jam prisipažinau, jog mano galvoje tikras chaosas. Jis atsakė: negali ir toliau taip elgtis. Rizikuoji labai daug ko netekti. Taip ir nutiko. Jis manęs negalėjo sustabdyti – turėjau sustoti pats. Ir kai sustojau, pamačiau laimę, o jau buvau praradęs viltį“, - pasakojo aktorius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)